כדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים
    שחר קרן
    13/05/2013

שלום שמי קרן בת 41 אמא לשלושה ילדים,רציתי להתייעץ בנוגע למצבי הנפשי,אני טיפוס מאוד עצבני כמו שמכנים פתיל קצר מכל דבר מתעצבנת מהר מאוד ומגיבה מהר,חוסר שקט חוסר סבלנות,חוסר שינה,מצבי רוח כמו בכי פתאומי בלילה או בבוקר,לפעמים חוסר תיאבון,יש לציין שיש לי ביטחון עצמי נאוד גבוה אבל אני לא רגועה וכל דבר אני רוצה שייעשה מהר חוסר סבלנות, אני יכולה לא לישון בלילות ולקום כאילו ישנתי 12 שעות,ולעבוד במרץ,או הפוך לא לישון ולקום עייפה כמו סמרטוט,לפני מס' שנים הייתי אצל פסיכיאטר שרשם לי ציפראלקס אך אחרי שימוש של חודש חשתי כאבי ראש והוא החליף לי כדור שאני לא זוכרת,הפסקתי את השימוש לגמרי והחלטתי לפנות לרופא משפחה שנתן לי מירו 20 מ"ג שהשכיב אותי ,קלונקס שניסיתי שבוע ולא זוכרת מה עוד ניסיתי לפני כן כל מיני תרופות טבעיות שלא עזרו כלל,לפני כחודש פניתי לניורולוג כי סבלתי מכאבי ראש נוראיים בצד ימין של הראש לאחר בירור וסיטי הכל היה תקין סיפרתי לו על מצבי הנפשי והוא רשם לי קלונקס 0.5 מ"ג וקבע שארגיש שינוי לפחות אחרי 3 חודשים אני לוקחת קלונקס כבר חודש כדור לפני השינה ואני יחסית נרדמת,אך קמה עייפה בבוקר והמצב הנפשי אותו מצב חזרתי לניורולוג וסיפרתי לו שהעצבים נמשכים הבכי נמשך אני לא רואה שינוי עם הקלונקס הוא חשב ואמר שהוא מוסיף לי כדור פלוטין 20 מ"ג כי הוא לא גורם לכאבי ראש כמו הציפרלקס זה דומה אך עלי לקחת חצי כדור בבוקר,ששווה ל-10 מ"ג,ובלילה לקחת את כדור הקלונקס 1 לפני השינה 0.5 מ"ג,יש לציין שאני נוהגת ועדיין לא התחלתי את השימוש של כדור הפלןטין לפעמים כמתחשק לי אני לוקחת קלונקס בצהריים בתקווה שזה יעזור אך אני לא מרגישה שינוי,מה לעשות האם לשלב בין הכדורים או האם ישנה חוות דעת נוספת לפי מצבי,אני חסרת אונים.בדיקות הדם תקינות,ובדיקות הורמונים תקינות אצל רופא הנשים.
    בבקשה דורשת עזרה דחופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים

הוספת תגובה

• כדורים - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/05/2013

לעתים יש קושי לאזן בגלל רגישות יתר ותופעות לוואי.
    יש לברר את המצב האורגני - מוחי.
    האם הבכי או הצחוק לפעמים ללא סיבה ? האם היה בעיה מוחית בעבר ?
    ( חבלת ראש, איבוד הכרה, פרכוסים וכ.. )
    יש צורך לשים דגש על המרכיב הנפשי, התמודדות עם לחצים וכעסים.
    ממליץ לישמוע את התוכנית האחרונה שלי ברדיו, פירטתי לגבי טיפול בשיחות, כעסים, תחושת וויתור עצמי , חוסר מימוש עצמי ועוד..
    באתר שלי
    תפריט מדיה
    בחירה ברדיו
    הקישור התחתון ביותר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו