מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי15/05/2013
שינו לי את התרופה מדפלפט, ללמיקטל.
וקראתי על תועות הלוואי הנוראיות.
אני מאוד חוששת לקחת.
גם תופעות הלוואי קשורות לנוירולוגיה, וגם פריחה קשה. אופפפ
לא יודעת מה לעשות.
עד כמה שחיכות תופעות הלוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפלפט
נתי15/05/2013היי אני לא רופאה או משהו כזה אבל אני יודעת שכשאני לקחתי דפלפט אז זה גרם לי להשמנה! זה מאוד מאוד משמין (10 קילו בחודש!!) וכשהפסקתי את זה אז פשוט התחלתי לרדת בחזרה.. ואני לא יודעת בקשר ללמיקטל אבל כשכותבים כל מיני תופעות לוואי זה רק בתור כיסוי תחת.. על כל תרופה כתוב אפילו על אקמול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך. עוד שאלה לי.
י15/05/2013האם באמת ארד במשקל?
כי כבר ניסיתי הכוללללל
אחת הסימפטומים, זה פריחה שהיא כמו כוויה. ואני רגישה לתרופות פסיכיאטריות.
את חושבת שיש לי יותר סיכוי. וגם אני מתכננת הריון האם זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
נתי16/05/2013בקשר להריון אין לי מושג.. וגם לתופעות לוואי אני לא הכי יודעת.. זא אם את רגישה יתר על המידה.. אבל בכל אופן זה באמת נדיר. בקשר למשקל אני כן יכולה להגיד לך שאני ירדתי אחרי שהפסקתי את הדפלפט.. אז הלוואי ולך זה יצליח!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
י16/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/05/2013תופעות לוואי מאוד נדירות
לכן המינון נמוך והשינוי מאוד איטי
מה שנותן דרגת בטיחות גבוהה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך..
י16/05/2013מה לגבי נטילת הרופה בזמן הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)