תרופות מה האלטרנטיבה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות מה האלטרנטיבה?
    דני
    15/05/2013

שלום מומחים אני בן 23 התחלתי טיפול עקב דיכאון וחרדה.וחרדה חברתית.קיבלתי בהתחלה ויפאקסR עד מינון מקסימלי הויפאקס עשה תעבודה כמו שצריך ממש היתי מאושר מהחיים,אך לאחר 3\4 חודשיים הכדור כבר לא משפיע עלי חזרו הדיכאון וחרדות בגדול,והרופא נתן לי לעבור לרסיטל עד מינון מקסימלי הרסיטל מאוד עזר לחרדה חברתית ולדיכאון,אך לאחר 3\4 חודשיים הרסיטל כבר לא משפיע עלי חזרו הדיכאון וחרדות ובגדול למה משפיע עלי לתקופה קצרה רק?.ועוד פעם הפסיכאטר נתן לי לעבור לוולבוטרין R הוולבוטרין לא עזר בכלום גרם לי לחרדות קשות שלא היו קיימות.אז אני פונה לפסכיאטר והפסכיאטר אומר שאין עוד תרופות פה לנסות ואין מה עוד להציאה,אומר או להפסיק וזהו או או שתמשיך לקחת את אותם תרופות.אז אני התייעשתי מכל הסיפור הזה והפסקתי על דעת עצמי אני 3 חודשים שהפסקתי לגמרי עם כל התרופות,וחזרתי עוד פעם לעשות שטויות לשתות אלכוהול ולנהוג בקיצור אני לא אוהב את החיים האלה.אז מה אתם אומרים על הסיפור שלי ומה לעשות שאלה אחרונה האם רעש מאוד חזק של מסור בעבודה גורם לבעיות נפשיות לפעמים אני חושב שזה אולי קרה לי מהעבודה כל הלחץ והמתח הנפשי
    תודה על הסבלנות באמת אשמח מאוד לקבל תשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות מה האלטרנטיבה?

הוספת תגובה

• נסה טיפולים אחרים

שמוליק
    15/05/2013

שלום דני.

ככלל, ישנה תמימות דעים שהטיפול בבעיות נפשיות הוא לא רק בתרופות; שים לב שכל רופאי הפורום בלי יוצא מן הכלל מטפלים גם בשיחות ו C.B.T. וכיו"ב.

ולכן, זה טוב ורצוי לנסות דרכי טיפול נוספות.

דעתי על התרופות היא שלילית מאוד; אני חושב שהתיאוריה של חוסר איזון כימי במוח המהווה את הבסיס המצדיק טיפול תרופתי, אינו נכון.

לדעתי, חוסר האיזון הוא סימטום של בעייה שנמצאת במקום אחר, ולכן לא אמורים להשיג בכל כלום.

אי אפשר להתכחש לעוסדות שיש אנשים שהתרופות עוזרות להם (או לכל הפחות הם חושבים שזה עוזר להם...), אבל לדעתי דרכי הטיפול האחרות - הן העיקר.

חוץ מזה, עוד משהו עד טיפול בשיחות.

טיפול בשיחות טוב אמור לגרום לכך שהמטופל יעזור לעצמו בכוחותיו שלו.
    התפקיד של המטל הוא לדחוף את המטופל לעזור לעצמו בכוחותיו שלו עד כמה שהדבר ניתן.
    לא כל המטופלים נמצאים באמת במצב כזה, אבל זו צריכה להיות השאיפה; מטופל שהולך לשיחות בתקווה שהמטפל יעשה איזה הוקוס-פוקוס ויעשה אותו בן-אדם אחר - טועה ובגדול.

בהצלחה וכל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו