שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בתאל
    16/05/2013

שלום,
    אני חולה בסכיזופרניה כבר שנה מטופלת בסאפריס 10 מג.
    לצערי, מאז תחילת הטיפול בתרופה התחילה לי תופעה מביכה מאוד שנמנעתי להציג אותה בפני רופאי והיא גזים מרובים.
    לא כתוב בעלון לצרכן על תופעת לוואי כזו אבל אני שמב לב שאני לא סובלת ממנה עד לאחר נטילת הכדור.
    האם זו עילה מספיק טובה להחליף את הכדור?
    בעבר התייעצתי עם הפסיכיאטרית שלי בנוגע להחלפת הכדור והיא המליצה לי על גאודון. עם הסטפריס העלתי 10 קילו איתם אני עדיין נאבקת ואני חוששת שאם אעבור לגאודון אשמיו.
    מה דעתכם?
    אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אני לא רופא אבל זה יכול אולי להיות

אלי
    18/05/2013

תוצר של מתח נפשי אני מדבר על נושא הגזים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסכיזופרנית

מיכל
    18/05/2013

בעניין תופ' הלוואי של הגזים אפשר תמיד למצוא פיתרון ויש תרופה גם לזה כדורי פחם שעה לפני או אחרי חוץ מזה יש היום את האביליפיי שאינה משמינה ואינה מרדימה אבל יש תנאי אחד , קודם מלעיטים אותך במשך כשנה ב5 סוגים תוך ניסוי וטעיה ,אחר כך מאשרים אביליפיי אבל ,והאבל פה מאוד חשוב אם צרכת קודם רספרדל על ניגזרותיו השונות ולא הצליח לך או גרם לכל מיני תופ לוואי כגון הפרעה במחזור פצעים השמנה ןכו או אז פונים לנציב פניות הציבור במשרד הבריאות אם וכאשר הפסיכיאטר הבקר לא מאשר אביליפיי וטוענים שהרספרדל הזיק לך מאוד לא יתכן שבימינו ימשיכו הרופאים להלעיט עוד ועוד תרופות משמינות ומזיקות תוך סיכון לחלות בסכרת כשיש תרופה טובה שמנוסים בה בעולם כבר 10 שנים לצערי לזיפרקסה לסאפירס לגאודון לרספרדל וכל התרופות מדור שני ושלישי חוץ מאבילפיי כולם משמינות אפילו האינווגה שדומה לרספרדל יש לה את התופעות הקשות צריך לתפור לכל מתמודד את החליפה המתאימה עבורו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסכיזופרנית

מיכל
    18/05/2013

בעניין תופ' הלוואי של הגזים אפשר תמיד למצוא פיתרון ויש תרופה גם לזה כדורי פחם שעה לפני או אחרי חוץ מזה יש היום את האביליפיי שאינה משמינה ואינה מרדימה אבל יש תנאי אחד , קודם מלעיטים אותך במשך כשנה ב5 סוגים תוך ניסוי וטעיה ,אחר כך מאשרים אביליפיי אבל ,והאבל פה מאוד חשוב אם צרכת קודם רספרדל על ניגזרותיו השונות ולא הצליח לך או גרם לכל מיני תופ לוואי כגון הפרעה במחזור פצעים השמנה ןכו או אז פונים לנציב פניות הציבור במשרד הבריאות אם וכאשר הפסיכיאטר הבקר לא מאשר אביליפיי וטוענים שהרספרדל הזיק לך מאוד לא יתכן שבימינו ימשיכו הרופאים להלעיט עוד ועוד תרופות משמינות ומזיקות תוך סיכון לחלות בסכרת כשיש תרופה טובה שמנוסים בה בעולם כבר 10 שנים לצערי לזיפרקסה לסאפירס לגאודון לרספרדל וכל התרופות מדור שני ושלישי חוץ מאבילפיי כולם משמינות אפילו האינווגה שדומה לרספרדל יש לה את התופעות הקשות צריך לתפור לכל מתמודד את החליפה המתאימה עבורו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו