מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה בבקשהלולו18/05/2013
שלום רב,
הנני בת 38 מושתלת כליה כבר 4 שנים וסובלת מחרדות קשים.
זה משפיע עליי באופן שאני חוששת להתרחק מהבית ויש לי סימפטימים כגון קוצר נשימה, רעד, סחרחורות, חנק ועוד..
לפני כשנתיים ניסיתי את הציפרלקס לתקופה של מעל שנה הגענו למינון של 20 אך לצערי בהתחלה הכדור השפיע פלאים ובמשך הזמן כשהגוף התרגל ההשפעה חלפה והחרדות חזרו.
כך גם היה עם כדור הפבוקסיל אותו לקחתי בהדרגה למשך כמה חודשים, הגעתי למינון של 250 והפסקתי לאחר שהחרדות חזרו.
לאחר מכן נרשם לי כדור המירו אך אותו לא לקחתי מחשש להשמנה.
לאחר מכן נרשם לי כדור ג'ילקס - נרשם לי 3 כדורים ליום, אך לאחר שקראתי את תופעות הלוואי אני מאד מאד חוששת ממנו וגם אותו טרם לקחתי.
רציתי להתייעץ האם יש עוד כדור מהדור החדש שמותר לי לקחת?
מה לעשות במצבי? (אני לא מוכנה לקחת כדורים שגורמים להשמנה כי גם כך שמנתי מאד).
אודה לתשובה מפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי טיפולים אחרים
שמוליק19/05/2013שלום לולו.
טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל. יש על כך תמימות דעים. שימי לב שכל רופאי הפורום, בלי יותא מן הכלל מטפלים גם בדרכים אחרות.
לדעתי, הטיפולים האחרים - הם העיקר, ולכן לא הייתי בונה יותר מדיי על כדור מתאים.
לא כתבת האם את עוברת טיפולים נוספים כגון שיחות C.B.T. או כיו"ב, וזה נראה שלא ניסית.
יכול להיות שניסית, ולא היה לך מטפל מספיק טוב, אבל בכל אופן, זה העיקר.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)