עזרה דחופה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בבקשה
    לולו
    18/05/2013

שלום רב,
    הנני בת 38 מושתלת כליה כבר 4 שנים וסובלת מחרדות קשים.
    זה משפיע עליי באופן שאני חוששת להתרחק מהבית ויש לי סימפטימים כגון קוצר נשימה, רעד, סחרחורות, חנק ועוד..
    לפני כשנתיים ניסיתי את הציפרלקס לתקופה של מעל שנה הגענו למינון של 20 אך לצערי בהתחלה הכדור השפיע פלאים ובמשך הזמן כשהגוף התרגל ההשפעה חלפה והחרדות חזרו.
    כך גם היה עם כדור הפבוקסיל אותו לקחתי בהדרגה למשך כמה חודשים, הגעתי למינון של 250 והפסקתי לאחר שהחרדות חזרו.
    לאחר מכן נרשם לי כדור המירו אך אותו לא לקחתי מחשש להשמנה.
    לאחר מכן נרשם לי כדור ג'ילקס - נרשם לי 3 כדורים ליום, אך לאחר שקראתי את תופעות הלוואי אני מאד מאד חוששת ממנו וגם אותו טרם לקחתי.
    רציתי להתייעץ האם יש עוד כדור מהדור החדש שמותר לי לקחת?
    מה לעשות במצבי? (אני לא מוכנה לקחת כדורים שגורמים להשמנה כי גם כך שמנתי מאד).
    אודה לתשובה מפורטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה בבקשה

הוספת תגובה

• נסי טיפולים אחרים

שמוליק
    19/05/2013

שלום לולו.

טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל. יש על כך תמימות דעים. שימי לב שכל רופאי הפורום, בלי יותא מן הכלל מטפלים גם בדרכים אחרות.

לדעתי, הטיפולים האחרים - הם העיקר, ולכן לא הייתי בונה יותר מדיי על כדור מתאים.

לא כתבת האם את עוברת טיפולים נוספים כגון שיחות C.B.T. או כיו"ב, וזה נראה שלא ניסית.

יכול להיות שניסית, ולא היה לך מטפל מספיק טוב, אבל בכל אופן, זה העיקר.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו