העלאת מינון ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאת מינון ציפרלקס
    פומיקי
    19/05/2013

בינואר אובחנתי ע"י נירולוג כלוקה בדיכאון וחרדה והוא רשם לי ציפרמיל 20 מ"ג ללא כל עליה. כ-10 דקות לאחר בליעת הכדור הייתי מקיאה אותו והיה עולה לי החום. לאחר מכן ניסינו רמוטיב, לאחר כשלושה שבועות הופיעו התקפי חרדה ואי שקט. לאחר התיעצות עם רופא המשפחה עברתי לציפרלקס 10 מ"ג, בימים הראשונים חשתי בחילה ואי נוחות, רופא המשפחה הוסיף לי לוריוון 1 מ"ג פעם ביום ולאחר כשבועיים עליתי עם מינון הלוריוון לפעמיים ביום, כיום. אני מקבלת מזה 3 שבועות מינון של 20 מ"ג. גיליתי כי אני לא יכולה לשבת על התחת, אני לא מרוכזת. חברה הציעה לי לקחת ריטלין, פה ושם אני נוטלת כדור. היום אחרי 3 שבועות הופיע לי התקף חרדה מלווה בקיא של נוזלים ובשלשולים, האם ההתקף בא מהעליה במינון של הציפרלקס או כתוצאה מהשימוש בריטלין? מתי יהיה אפשר להגיד שהטיפול בציפרלקס לא מתאים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלאת מינון ציפרלקס

הוספת תגובה

• העלאת מינון ציפרלקס - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    20/05/2013

שלום רב,
    מהתיאור עולה כי את סובלת מתסמיני חרדה וחסרת אונים.
    מאוד חשוב לפנות להערכה של איש מקצוע - פסיכיאטר - כדי לאבחן את הבעיה ולהתאים טיפול. לא ניתן לאבחן את הבעיה ללא בדיקה ובמסגרת הפורום והן לא ניתן לקבוע האם הטיפול שאת מקבלת מתאים או לא. אין לקחת תרופות שלא בהמלצת הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו