מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימבאלטה או איקסל?מנחם19/03/2008
אני סובל מחרדים ופחדים ולפני כשמונה חודשים התחלטתי להיות מטופל בכדור פאקסט שאחרי חודש והפסיק לעזור לי ופניתי לפסיכאטר רסיטל שאומנם עזר לי אך גרם לי לבעיות במיניות שלא הצלחתי להגיע לשפיכה הכדור הוחלף לסימבאלטה 60 מג שאני מרגיש בו מאוד טוב אבל שוב יש לי בעיה במיניות כרגע הרופא הציע לי להחליף לכדור איקסל בטענה כי הכדור יש לו פחות תופעות לואי במיניות ונראה לו כי הדבר יעזור לי שאלתי האם יש לכם נסיון עם הכדור הנל והאם הוא באמת יעזור לי בבעיה שלי משום שהיום אני ב"ה מרגיש מצויין מהסימבאלטה ואני מפחד שההחלפה הזאת אולי רק תקשה עלי
אודה על תשובתכם ובמידה ויש למשהוא מהקוראים נסיון בכדור הזה אודה על עדכוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למנחם
ד''ר ערן ואדים הראל19/03/2008פגיעה בתפקוד מיני הינה ת. לואי נפוצה בתרופות נוגדות דיכאון. פגיעה בתפקוד מיני יכולה להיות פגיעה בחשק, פגיעה בזיקפה או בעיות בשפיכה. תלוי במה הבעייה אך יש פתרונות מלבד החלפה תרופתית. אם סימבלטה עוזרת הייתי מנסה לפתור את בעיית התפקוד המיני בדרכים אחרות (ויאגרה וכו') היוועץ ברופא המטפל.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לתשובה
מנחם19/03/2008ראשית תודה רבה על התשובה
א. הבעיה שלי שאני לא מגיע לשפיכה אפילו אחרי חצי שעה של יחסים מלאים וזה מאוד מתסכל
ב. הרופא שלי שהוא בדרגת פרופסור טוען כי האיקסל הוא מס' 1 והוא אמור לעזור לי בפרט שהכדור הזה הוא יחודי שיש המעטה בתופעות לואי בנוזא המיניות
שאלתי
א. האם יש לכם נסיון עם עוד גברים שהתרופה הזאת עזרה להם
ב. האם אתם מכירים תרופה אחרת או בנוסף - לא ויאגרה - לעזור בפתרון הבעיה
תודה רבה מעומק הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי זה הרופא שלך?
ירון22/03/2008שלום
מה שמו של הרופא שלך?
אני אישית ניסיתי איקסל והיו לי בעיות מיניות איתו (אבל בצורה אחרת משאר התרופות), אבל אני מכיר אנשים שהתרופה הזאת לא עושה להם בעוית במין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה ממנחם
מנחם24/03/2008למשה
א. תודה על התיחסותך לשאלתי
ב. אני מאוד שמח לדעת כי ישנם אנשים שהדבר לא פגע בהם במיניות אשמח מאוד באם תוכל לתת לי אימייל שלך כדי להיות בקשר מה היו הבעיות הרפואיות שנגרמו לך מהאיקסל
ושוב תודה
במידה והפרופסור ליאון יוכל לענות לי תשובה מנסיונו אודה לו מאוד
מנחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)