טיפול משלים ל CIPRALEX

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול משלים ל CIPRALEX
    sharon
    25/05/2013

לפני 3 שבעות התברר שבעלי תקופה ארוכה סובל מתופעות שבסוף התבררו להיות התקפי חרדה.לא סיפר המשיך לעבוד כרגיל אבל סבל מאד וגם ירד במשקל.(8 ק"ג) בתקופה קצרה. (אני בתחום הפרה רפואי)רופא המשפחה.מיד התחיל בטיפול CIPRALEX 5 מ"ג ולאחר שבוע 10 עד היום. בשבוע הבא נסיים 4 שב, של טיפול.ישנם שעות ביום ( למרות שפחתו ) של בכי ו DOWN. לפעמים לוקח חצי CLONEX אך משתדל לא. ההתלבטות שלי היא אם בכל זאת אולי שיחה עם פיסכיאטר או פיסכולוג. מה עדיף. יש לציין שהוא בן 63 אדם בריא בנפשו- מתפקד ועובד.תמיד היה ה חזק ושפוי במשפחה ומדהים. כמה זמן עד שה טיפול התרופתית יתן את התוצאה? הוא חלם ב יולי ליצאת לחו"ל לטיול וגם זה כרגע מאזב אותו למרות החיזוקים שלי.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול משלים ל CIPRALEX

הוספת תגובה

• טיפול משלים ל CIPRALEX - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    26/05/2013

לפי הנ''ל מדובר במצב דיכאון וחרדה
    תרופות , תוספי מזון, פעילות גופנית מאוד יעילים.
    טיפול פסיכולוגי יכול כמובן מאוד לתרום ולהוות טיפול משלים חשוב לתרופות.
    רוב הטיפול שאני עושה בקליניקה, זה טיפול בתרופות בשילוב עם שיחות, מנסיוני, מהווה את הפיתרון הטוב ביותר.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו