אני כבר שבוע בלי תרופה שנקרא במדינת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני כבר שבוע בלי תרופה שנקרא במדינת
    אהרן
    30/05/2013

אני כבר שבוע בלי תרופה שנקרא במדינת בלגיה דפקינה כרונו וכאן בארץ נקרא דפלפט אני מטופל בolanzapine 5 m"g זה אני לוקח רגיל כל יום מתי שאני צריך אבל הדפלפט אין לי עכשיו ואני יכול ללכת לאיזה גמ״ח שאפשר לקחת בהלוואה ולהחזיר , ביום ראשון אני מקבל חבילה אני מקווה שיגיע גם זה הדפלפט אבל בינתיים אני רוצה לדעת מה יכול לקרות שאני לוקח זה ה olanzapine ziprexia או ה olanzapine Milan בלי כלומר לא לוקח הדפלפט לא ביום ולא בלילה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני כבר שבוע בלי תרופה שנקרא במדינת - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    02/06/2013

באופן כללי , יש סכנה לפרכוסים, יציאה מאזון והחמרה קלינית.
    מומלץ לפנות לרופא מטפל ולהתייעץ בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא באזור הקרוב של הרופא ומצבי

אהרן
    02/06/2013

נהיה יותר מסודר בהכול גם בניהול שיחות עם אנשים הנשימה יותר טוב נכון השינה עובר מלילה ליום אני אמור לקבל היום בלילה החבילה אבל אני מתחיל לחשוב שכמו שהרופא הורד אצלי המינון מ10 מ״ג לחמש אולי בהתייעצות איתו לרדת ל2.5 או להפסיק לגמרי עכשיו אני מדבר על התרופה שיש לי ולוקח כן כרגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו