תרופה לאבא חולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה לאבא חולה
    רחל ר
    03/06/2013

אבי בן 87 עם גידול סרטני ן בשלפוחית שתן וערמונית,עבר טיפולים מאוד קשים .,בחודשים האחרונים נכנס לדכאון עמוק ,אין לו רצון לאכול, ישן כל הזמן וסובל מכאבים , הבעיה העיקרית שירד במשקל כ15 קג מאז תחילת המחלה-( 9 חודשים ) היות ובקרוב כנראה יעבור ניתוח אני מעונינת שיעלה במשקל ושמצב רוחו ישתפר,שאלתי איזה תרופה ממשפחת נוגדי הדכאון כדאי לתת לו שתשפיע מהר על מצב רוחו וגם על התיאבון,בבית קבל בזמנו ציפרלקס אבל לקח 3 כדורים והפסיק לפי חומר רפואי שקראתי כדור זה מוריד תיאבון,מה לגבי סרוקסט ידוע לי שאנשים משמינים ממנו אבל תחילת ההשפעה לוקחת כחודש , אבקש עזרה בהקדם ,ומודה לכם מראש
    רחל ר הבת הדואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה לאבא חולה

הוספת תגובה

• אולי תרופות אנטי-פסיכוטיות

שמוליק
    03/06/2013

שלום רחל.

אני ממש לא חסיד גדול של תרופות, ואני די מסופק האם זו הדרך הנכונה לטפל בדיכאון של אבא שלך. התחושה הקשה היא בגלל המצב הפיסיולוגי שלו, ואני משוכנע שברגע שהמחלה הפיסיולוגית תחלוף - מצב הרוח שלו ישתפר.

על כל פנים, התרופות האנטי-פסיכוטיות מעוררות תיאבון וגורמות השמנה. אני זוכר שהייתה לי כרס ענקית כשלקחתי את התרופות האלה. על כל פנים, מדובר בתופעת לוואי, ומטרתן העיקרית של התרופות האלה היא לחסום קולטנים של דופאמין.

אני די מסופק אם זו הדרך הנכונה, וגם אם כן, צריך לשכנע רופא שזו הדרך הנכונה כדי שיאשר את מתן התרופות האלה. הן חייבות מרשם.

בהצלחה,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו