מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היסטוריה של היפו מניה וולבטרןמיכל06/06/2013
דר שלום בוותק של 3 שנים ,הכל התחיל בהיפו וניגמר בדיכאון קשה ומתמשך,,סיפרלקס וויאפקס למיקטל כולם בשילוב אביליפי 10 בסוף מה שהוציא אותי מהדיכאון זה האדרונקס , עתה אני רק באביליפיי 10 יחד עם סופר סאם מזה חדשיים אך פתאום יש לי חששות ,פחדים, חוסר מוטיבציה וחיפווש תמידי אחר פיתרון כל שהוא,אפילו מיסטי ורבני ,כל היום משוטטת לחפש מזור ולא משנה באיזה תחום,הייתי אצל מומחית שאמרה לי אם אדרונקס עזר אז אפשר לחזור למשהו דומה עם קצת דופאמין וזה יסייע לבעיית חוסר המוטיבציה שאם היא מגיעה לעתים עם חרדה אפשר לשלב קסאגס אקס אר לא קבוע
שאלתי היא האם זה יפתור את בעיית החרדה או צריך להוסיף גם לחרדה משהו קבוע וגם להעלות אביליפיי ,
עליי לציין שאני לפני סוף סמסטר והלחץ יחד עם תת ריכוז ובעיית זיכרון גורם לי לפקפק ביכולותיי הלימודיות שהסתיימו בהצטיינות לפני המשבר וכל העניין שאני רואה איך החיים עוברים לידי בלי יכולת ממשית לנערה בגילי להנות מהם, זה מיאש ומשבש לי את המוח, עד כדי חיפושים בתמונות ובמאורעות אחר הזמנים הטובים שלי,שזה עצמו גורם לי לבכי ועצב כאחד אני מודה על התייחסותכם באשר היא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תתלי יותר מדיי תקוות בתרופות
שמוליק06/06/2013שלום מיכל.
התרופות אמנם עוזרות, אבל התרופות עוזרות בעיקר במקרים קיצוניים שבהם אין ברירה אחרת ולטווח קצר. לטווח הארוך הן כמעט ולא מועילות, ומה שבאמת מועיל זה טיפול המבוסס על קשרים אנושיים.
אין היום אף פסיכיאטר שממליץ על טיפול המבוסס רק על תרופות.
דעתי בעניין ידועה; הבעייה האמיתית איננה במוח; חוסר איזון כימי הוא סימפטום של הבעייה האמיתית. את הבעייה האמיתית פוצרים באמצעות טיפול המבוסס על קשרים אנושיים, ואני מציע לך לחפש פתרון בכיוון הזה, ולא לתלות יותר מדיי תקוות בתרופה כזו או אחרת.
אני לא אגיד לך להפסיק את התרופות; במיוחד אם את חושבת שהן עוזרות לך, אבל אני חושב שהתרופות הן אינן העיקר בטיפול בבעיות נפשיות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)