רמרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמרון
    רונן
    10/06/2013

שלום רב,
    בן 27 חי מזה שנים בספרד - סובל מזה שנים מדכאון וחרדות, עוד מאז היותי בארץ- אבל כאן בספרד טוב לי יותר, אלא שגם כאן יש תקופות קשות.
    בעברי ניסיתי שלל כדורים שהפסיקו או מעולם לא הגיבו מספיק הן SSRI והןSNRI על סוגיהם הרבים שנוסו.
    רופא כאן במדריד הציע לי לנסות את מה שבארץ קרוי מירו-רמרון שהיא פועלת באופן ייחודי ושונה.
    מקריאה באינטרנט מצאתי מקומות רבים בהם מתוארות תופעות הלוואי הקשות בעיקר מרדים מאוד באופן חריג + גורם לאכילה והשמנה מוגזמת. מילא אם אלה אני מוכן להתמודד בקרב על האושר, אבל הבעיה שלי היא שהתרופה לפי דברים רבים שקראתי מפסיקה לפעול לאחר בערך חודש ימים ואז כנראה אהיה בבעיה חמורה יותר.
    שאלתי-
    האם יש דברים בגו ? האם אכן רמרון מפסיקה לפעול מהר כל כך ?
    האם מניסיונך עם מתן התרופות האלו- מוכרים לך מטופלים ש"נהנו" מהתרופה למשך תקופות ארוכות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמרון

הוספת תגובה

• רמרון - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    10/06/2013

לרונן שלום- רמרון או מירו (מירטאזפין) ממש לא מפסיקה לפעול לאחר כחודש-אנשים מאוזנים על אותו מינון לאורך שנים- היא אכן גורמת לשינה לכן נותנים אותה בערב כי היא גם עוזרת להירדם-לעיתים גם פותחת תיאבון ועלולים לעלות מעט במשקל.סך הכל תרופה מצוינת במינונים הנכונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו