מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמרוןרונן10/06/2013
שלום רב,
בן 27 חי מזה שנים בספרד - סובל מזה שנים מדכאון וחרדות, עוד מאז היותי בארץ- אבל כאן בספרד טוב לי יותר, אלא שגם כאן יש תקופות קשות.
בעברי ניסיתי שלל כדורים שהפסיקו או מעולם לא הגיבו מספיק הן SSRI והןSNRI על סוגיהם הרבים שנוסו.
רופא כאן במדריד הציע לי לנסות את מה שבארץ קרוי מירו-רמרון שהיא פועלת באופן ייחודי ושונה.
מקריאה באינטרנט מצאתי מקומות רבים בהם מתוארות תופעות הלוואי הקשות בעיקר מרדים מאוד באופן חריג + גורם לאכילה והשמנה מוגזמת. מילא אם אלה אני מוכן להתמודד בקרב על האושר, אבל הבעיה שלי היא שהתרופה לפי דברים רבים שקראתי מפסיקה לפעול לאחר בערך חודש ימים ואז כנראה אהיה בבעיה חמורה יותר.
שאלתי-
האם יש דברים בגו ? האם אכן רמרון מפסיקה לפעול מהר כל כך ?
האם מניסיונך עם מתן התרופות האלו- מוכרים לך מטופלים ש"נהנו" מהתרופה למשך תקופות ארוכות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמרון - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק10/06/2013לרונן שלום- רמרון או מירו (מירטאזפין) ממש לא מפסיקה לפעול לאחר כחודש-אנשים מאוזנים על אותו מינון לאורך שנים- היא אכן גורמת לשינה לכן נותנים אותה בערב כי היא גם עוזרת להירדם-לעיתים גם פותחת תיאבון ועלולים לעלות מעט במשקל.סך הכל תרופה מצוינת במינונים הנכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)