מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבותמנחם13/06/2013
שלום , בני סובל מחרדות קשות ובעיקר שאלות שנשאלות כל הזמן "שאלות הלמה " למה אני הולך ? למה אני עוש ? למה אני פה ? וכו' כל פעם רק שאלות ברצוני לציין כי הוא נקלע למצב זה לפני 3 חודשים הוא החל טיפול לפני כחודש של ציפראלקס שלאחונה עלה למינון של 15 מ"ג אני בטוחה שהוא מטופל טוב אבל מדוע אין הטבה הוא ממש מיואש בוכה כל הזמן אבל ממשיך לתפקד בחוסר בירה (הוא חייל) הפסיאטרית שלו טוענת שהוא סובל מחרדות קשות שגורמות לשאלות והוא צריך להיות סבלני , איך לעזור לו ממש מתחננת לעזרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות
שמוליק13/06/2013שלום דינה.
קשה מאוד לענות על שאלה כזו באינטרנט, אני מניח מן הסתם שהרופאים יגידו שצריך הערכה מקצועית המבוססת על בדיקה יותר מעמיקה.
על כל פנים, יש לי תחושת בטן, שצריכים להיות סבלניים איתו.
בהצלחה וכל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/06/2013לפי התיאור לא מספיק טוב .
יש צורך בבדיקה חוזרת, בדיקת אפשרות לשנות מינון או להוסיף תרופה,
יש צורך להוסיף טיפול בשיחות ( פסיכוטראפיה )
מומלץ לשלול : שימוש בסמים , קפה, ממריצים..
יש לבדוק גופני : בלוטת התריס, טסטוסטרון , באם ברזל נמוך - לשלול ציליאק,
בדיקות דם כלליות ועוד...
יש לשלול גורמי דחק בצבא, אירוע נ טראומתי ( התעללות , ת''ד .. וכו..)
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפראלקס
מנחם17/06/2013תודה על התשובה , ברצוני לציין כי יש מעט הטבה אבל בני טוען שיש עליות ויש פתאום נפילות האם כך נעשה הריפוי ? הוא שותה חודש ובשלושה ימים האחרונים 20 מ"ג מתי יהיה כבר שיפור משמעותי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)