דיסוציאציות והתקפי זעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיסוציאציות והתקפי זעם
    לורי
    14/06/2013

בטיפול כבר 4 שנים במהלך הטיפול הבנתי שאני סובלת מדיסוציאציות על קו הרצף...ובשביל החיבור בן כל חלקיי אני צריכה לקבל את כולם .

אתמול במהלך התקף זעם הכאתי את עצמי עם מקל על הידיים והראש כשאני צועקת לעצמי תמותי כשכל הזמן הזה אני כאילו משקיפה מבחוץ ......לא יכולה יותר לחיות ככה .

נמאס לי לא לדעת מי אני ?נמאס לי שקטעים שלמים מחיי בעקבות הטראומה אני לא זוכרת בכלל רק יודעת שהיו ....נמאס לי מהניתוקים נמאס לי מהפיצוליים איך חיים עם זה..

חשבתי אולי להעזר בתרופות השאלה לפני שאני ניגשת לרופא האם ישנם תרופות שניתן לקחת רק במצבים של התקף .ההתקף הקודם היה לפני חודשיים . בשאר הזמן אני מתפקד נשואה + 4 ילדים עובדת .

ושאלה נוספת אם אני ניגשת לפסיכיאטר דרך המושלם האם גם אז הדברים נירשמים בתיק קופ"ח שלי .

רוצה למנוע את התקפי הזעם המטורפים האלו . תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיסוציאציות והתקפי זעם

הוספת תגובה

• דיסוציאציות והתקפי זעם - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/06/2013

ביקור אצל הרופא יהיה רשום במקרה והוא מתעד במחשב אשר מחובר לקופ'ח, אך מן הסתם לקבלת החזר לפעמים יש צורך באבחנה.
    טיפול יכול לעזור, בדר'כ נהוג באופן רציף וקבוע ולא רק בזמן התקף.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו