מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משעמם לימאור15/06/2013
אני סכיזופרני ואני חושב ....
מה גורם לכל הדברים לחוסר החיות , התחושה זה חרא אבל יש אור בקצה המנהרה .
להבריא זה לא האישו יש תרופות ( אין ברירה ) .
מה גורם לאדם שנמצא במצב של חוסר רגשות או אפטיות או חוסר חיות :
אוכל זה הנחמה ( אם אפשר לקרוא לזה כך ) של הנפש השסועה . מחשבות לא מרפות בדידות , הרגשה של מוות , הדבר הראשון שאני עושה הוא אוכל
לאכול בשביל רעב בשביל חשק ובשביל סתם .
ככה אני העלתי 20 קילו בערך . חבל אבל מה לעשות .
דבר שני : סיגריות החבר הכי טוב של האדם הסובל . ולא אחת אולי יותר נכון אחת אחרי השניה . בערך 30 - 40 סיגריות ביום . ופעילות גופנית .... לא בפרק בכלל .
המסקנות : לא מתים מסכיזופרניה או ממחלת נפש ההזנחה הורגת .
הטיפים הם כשמרגישים " למה אני לא מצליח לשמוע מוזיקה ולהתרגש " " למה שום דבר לא מרגש אותי " לא לברוח לאוכל , אפשר להוריד במשקל וזה המטרה שלי .
ובנוגע לסיגריות נרשמתי לסדנא לגמילה מעישון נקווה שזה יעזור .
והדבר שעשיתי לאחרונה שגרם לי להרגיש מצויין זה ספורט זה משחרר אנדופרינים וזה נותן מטרה .
להציב מטרות ולשאוף להגיע אליהם .
המחלה לא תעלם והשנים לא יחזרו אבל תקווה תמיד צריכה להיות .
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משעמם לי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/06/2013מצטער לקרוא
היום המטרה הטיפולית בחולי סכיזופרני , זה שיפור מצב רוח, ריכוז, חשיבה ותפקוד..
שווה בדיקה ויעוץ נוסף...
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייבים להתנחם רק באוכל
אלי16/06/2013גם אני סכיזופרני ככה לפחות מוגדר ( היה לי התקף אחד אחרי שימוש באקסטזי הייתי מאושפז חצי שנה)
אני עובד במשרה מלאה אבל מעשן הרבה חשיש מהבוקר עד הערב גם בעבודה
זאת ההנאה שלי ואני לא חושש מהתקף נוסף בגלל החשיש עישנתי המון שנים ולא קרה כלום
מה שקרה לי קרה נבע מהאקסטזי בכמות מופרזת שבה השתמשתי
אני מאוזן כבר כמעט שלוש שנים ללא פסיכותרפיה רק אנטי פסיכוטי
העליתי המון במשקל בגלל התרופות אבל עכשיו אני לוקח סוליאן והיא לא משמינה אותי חזרתי למשקלי לפני ההתקף
כל אדם והנחמות שלו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עישנתי פעם
מאור16/06/2013גם אני עישנתי פעם חשיש וגם לקחתי ל ס ד מה שגרם לכל ההתקפים אני מוגדר סכיזופרני , עובד לא במשרה מלאה אבל אני מרגיש קצת מנותק בכל הקשור לעבודה במשרה מלאה . אני עישנתי לפני שנתיים כמה שכטות מגויינט ושבוע היו לי תחושות כאילו אני לא שולט בגוף , אישית חשבתי שזה בגלל התרופות שאני לוקח . אבל באופן כללי הפסקתי פתאום לפני 9 שנים . מפריע לי הרבה דברים בין היתר זה שאני "מתעלם " מתגובות של אנשים או מין מצבים שאני מרגיש מנותק . אני יציין שביקתי כמעט כל טיפול אפשרי מאשפוז ושיחות ועד מטפלים שמנסים לעבוד על הרגלי עבודה ויציאה ממעגל של פעולות רגשיות ויותר לפי השכל . גם אין לי חברה אני מנסה לשנות את זה בעזרת טיפול בשיחות .אני יוצא הרבה ( בשבוע ) אבל מרגיש חסר מילים כשאני יוצא . אני רוצה להאמין שיש עוד אנשים כמוני שיוצאים ומבלים ואפילו עם חברה ומוגדרים אותו דבר . והייתי שמח לראות דברים בפרספקטיבה שונה על מנת ליצור רושם חיובי או הזדמנויות להכיר בחורות ואנשים חדשים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני
אלי16/06/2013אם עישנת כמה שאכטות ולא עשה לך טוב אל תעשן יותר הכי טוב
לי זה ממש עושה טוב
גם לי אין חברה אני בן 34 אף פעם לא הייתה חברה רצינית גם
אני גם לא מחפש יש לי חרדה חברתית ואני חושש מליצור קשרים עם נשים
סך הכל לא רע לי בכלל ואני מאוזן מבחינה נפשית.
אני לא ממש מחפש להכיר אנשים חדשים אבל אם תפרסם מייל שלך בטוח יפנו אלייך אנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אלי
מאור17/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)