lustral ועליה משמעותית בתאבון!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• lustral ועליה משמעותית בתאבון!
    אביאל
    21/03/2008

לפני 4 ימים התחלתי lustral במינון 50 מאז אני חש עליה משמעותית בתאבון בכל שעות היום, זה ממש מפריעה לי ומעצבן (אחרי תקופה של מאמץ לרדת).
    אני אדם שנוטה להשמנה ואני לא רזה בניוחד אפילו די שמנמן.
    האם העובדה שאני חש עכשיו עליה בתאבון אומרת שגם בהמשך התאבון יגבר?!
    מה גם בנתיים אני לא מרגיש שוב הטבה במצב רוח (רק יותר גרוע) אבל התאבון ממש בשמיים מאז שהתחלתי את הכדור, באם זה אומר שבהמשך שהכדור יתחיל להשפיעה התאבון יגבר עוד יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אצלי אותו דבר

נעמה
    23/03/2008

גם אני התחלתי לקחת לוסטראל לפני כשלוש שנים ומאז התיאבון ממש גדל ועליתי כעשרה קילו(גם ככה לא הייתי אף פעם רזה מדי).זה מאוד מתסכל אותי.אבל אין לי ברירה.מלבד ההשמנה,לוסטראל הכי אפקטיבי ועדין אז אני ממשיכה איתו.עדיף שתנדנד לפסיכיאטר כבר עכשיו לנסות משהו אחר כדי שלא תהיה מתוסכל כמוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

נעמה
    23/03/2008

אגב,אני על אותו מינון.לא רוצה להפחיד אבל אני רק עולה ועולה במשקל והלוסטראל ממש הורג לי את המוטיבציה להוריד במשקל.עם כל דיאטה מאוזנת שאני מתחילה,אני נשברת ואז התיאבון אף גדל.מדובר בממש בולמוסים.לפי דעתי זה ממש מחדל שהרופאים רושמים תרופות מסוימות המגבירות תיאבון לאלה שגם ככה נוטים להשמנה.הרי זה מדכא את הבן אדם עוד יותר וגורם לו להסתגר בבית ולהזניח את עצמו עוד יותר.
    לא ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

אביאל
    23/03/2008

תודה על ההודעה שלך. כנראה שלא סתם אני מרגיש רעב יותר מאז שאני לוקח את התרופה. זה יגורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני יכניס דברים לפה, כנראה אוכל וכדורים למינהם.

אהה ותודה על התשובה המפורטת של הרופא!? לא ענו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו