שאלה על סכיזופרניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על סכיזופרניה
    אלי
    18/06/2013

אני מוגדר סכיזופרן היה לי התקף אחד חריף אחרי שימוש בכמות אדירה של אקסטזי
    חצי שנה הייתי חסר בוחן מציאות
    נתנו לי ריספרדל פרפנן זיפרקסה סורוקוואל במינונים מלאים ולא עזר עם הסרוקוואל הטבה חלקית עברתי לסוליאן והשגתי רימסיה מלאה מאוזן כבר שלוש שנים
    אם יהיה לי התקף נוסף ( אני לא משתמש יותר באקסטזי ) אני אוכל לדעת לזהות את זה?
    ישנם סימנים מוקדמים?
    אני כל הזמן מבקר את המחשבות שלי חושב עליהם אם הם נורמליים כל מחשבה שמעורב בה פחד או משהו אני מתחיל לחשוב אולי זה חוזר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על סכיזופרניה

הוספת תגובה

• אני כמובן נמצא בטיפול פסיכאטרי אחת

אלי
    18/06/2013

לחודשיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סימנים מקדימים

שמוליק
    19/06/2013

שלום אלי.

מנסיוני האישי, יש סימנים מוקדמים.

לפני האישפוז השני שלי, שבוע לפני כבר אפשר היה להרגיש את זה, אבל בכל אופן בימים שקדמו לאישפוז, לא נרדמתי בלילה והיו לי מחשבות שווא.

אם יש מישהו שאתה יכול ללבטוח בו כגון קרובי משפחה שאתה גר בסביבתם, אז אתה יכול לסמוך עליהם שבמקרה של התדרדרות הם יבחינו בכך.

אני מציע לך שלא לחשוב על זה יותר מדיי. הפחד מאישפוז נוסף הוא הרבה יותר גרוע מאשר אם זה באמת יקרה.

ועוד משהו אחרון לעידוד: אתה צריך להיות מאוד גאה בעצמך בעצם זה שאתה מתמודד.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שמוליק תודה על התגובה

אלי
    19/06/2013

כתבת שהיו לך מחשבות שווא לפני ההתקף בזמן אמת הבנת שאלה מחשבות שווא?
    או שלא הבנת שמדובר במחשבות שווא והן נראו לך מציאותיות?
    תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי שאני בסדר גמור

שמוליק
    20/06/2013

שלום אלי.

זה מה שהיה איתי, אבל הסביבה הרגישה בכך.

ניסו בטובות לקחת אותי לפסיכיאטר, אבל מכיון שהיה לי ברור שהמטרה האמיתית היא לתייג ולא לפתור את הבעייה, אז התנגדתי נחרצות.

בסופו של דבר, אחרי שחזרתי לעצמי, היחס של הסביבה היה עויין ביותר עד שהחלטתי לעבור למקום אחר רחוק מאוד מאיפה שהייתי.

ובכל מקרה, אם אתה במעקב, ואתה סומך על המטפל שלך, אז לא צריכה להיות שום בעייה.

באותה תקופה, לא הייתי בשום טיפול, ואני מניח שאילו הייתי, אז אפשר היה לעצור את ההתדרדות מבעוד מועד, לדעתי, אחת מהבעיות העיקריות היא התיוג; מתייגים את מי שהולך לטיפול כאחד שהוא לא בסדר, ואחרי זה ההתמודדסות עם התיוג יכולה להיות הרבה יותר מתישה מההתמודדות עם הבעייה עצמה.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מםריע לי התיוג

אלי
    20/06/2013

לפחות לא מפריע בעבודה עד כה ולא איכפת לי מה חושבים אנשים על מחלתי
    זה מבאס שאתה לא מודע למחשבות השווא
    תודהעל תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו