מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על סכיזופרניהאלי18/06/2013
אני מוגדר סכיזופרן היה לי התקף אחד חריף אחרי שימוש בכמות אדירה של אקסטזי
חצי שנה הייתי חסר בוחן מציאות
נתנו לי ריספרדל פרפנן זיפרקסה סורוקוואל במינונים מלאים ולא עזר עם הסרוקוואל הטבה חלקית עברתי לסוליאן והשגתי רימסיה מלאה מאוזן כבר שלוש שנים
אם יהיה לי התקף נוסף ( אני לא משתמש יותר באקסטזי ) אני אוכל לדעת לזהות את זה?
ישנם סימנים מוקדמים?
אני כל הזמן מבקר את המחשבות שלי חושב עליהם אם הם נורמליים כל מחשבה שמעורב בה פחד או משהו אני מתחיל לחשוב אולי זה חוזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני כמובן נמצא בטיפול פסיכאטרי אחת
אלי18/06/2013לחודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סימנים מקדימים
שמוליק19/06/2013שלום אלי.
מנסיוני האישי, יש סימנים מוקדמים.
לפני האישפוז השני שלי, שבוע לפני כבר אפשר היה להרגיש את זה, אבל בכל אופן בימים שקדמו לאישפוז, לא נרדמתי בלילה והיו לי מחשבות שווא.
אם יש מישהו שאתה יכול ללבטוח בו כגון קרובי משפחה שאתה גר בסביבתם, אז אתה יכול לסמוך עליהם שבמקרה של התדרדרות הם יבחינו בכך.
אני מציע לך שלא לחשוב על זה יותר מדיי. הפחד מאישפוז נוסף הוא הרבה יותר גרוע מאשר אם זה באמת יקרה.
ועוד משהו אחרון לעידוד: אתה צריך להיות מאוד גאה בעצמך בעצם זה שאתה מתמודד.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שמוליק תודה על התגובה
אלי19/06/2013כתבת שהיו לך מחשבות שווא לפני ההתקף בזמן אמת הבנת שאלה מחשבות שווא?
או שלא הבנת שמדובר במחשבות שווא והן נראו לך מציאותיות?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי שאני בסדר גמור
שמוליק20/06/2013שלום אלי.
זה מה שהיה איתי, אבל הסביבה הרגישה בכך.
ניסו בטובות לקחת אותי לפסיכיאטר, אבל מכיון שהיה לי ברור שהמטרה האמיתית היא לתייג ולא לפתור את הבעייה, אז התנגדתי נחרצות.
בסופו של דבר, אחרי שחזרתי לעצמי, היחס של הסביבה היה עויין ביותר עד שהחלטתי לעבור למקום אחר רחוק מאוד מאיפה שהייתי.
ובכל מקרה, אם אתה במעקב, ואתה סומך על המטפל שלך, אז לא צריכה להיות שום בעייה.
באותה תקופה, לא הייתי בשום טיפול, ואני מניח שאילו הייתי, אז אפשר היה לעצור את ההתדרדות מבעוד מועד, לדעתי, אחת מהבעיות העיקריות היא התיוג; מתייגים את מי שהולך לטיפול כאחד שהוא לא בסדר, ואחרי זה ההתמודדסות עם התיוג יכולה להיות הרבה יותר מתישה מההתמודדות עם הבעייה עצמה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מםריע לי התיוג
אלי20/06/2013לפחות לא מפריע בעבודה עד כה ולא איכפת לי מה חושבים אנשים על מחלתי
זה מבאס שאתה לא מודע למחשבות השווא
תודהעל תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)