סרוקסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקסט
    P
    21/03/2008

שלום קיבלתי לפני כחודש התחלתי לטפל בדיכאון ברמוטיב. לאחר 3 שבועות בערך התחיל להעלם הדיכאון אבל חרדה גברה. הפסיכיאטר שלי נתן לי במקום סרוקסט וזה עושה לי הרגשה ממש רעה. אני מרגיש שעמום כזה חזק שהתחלתי לבכות מרוב סבל. זה נתן לי מרץ אבל מצד שני שעמום כזה וזה מן כמו שני ניגודים כאלה גם שעמום חזק וגם מרץ.
    האם זאת תופעה מוכרת וזה אמור לעבור?
    מה ההבדל בכלל בין סרוקסט לבין תרופות אחרות כמו פרוזאק וכל הידועות ולמה לא נותנים אותם מהתחלה אם הן יותר יעילות או טובות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקסט

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

P
    21/03/2008

האם ניתן לשלב רמוטיב עם אחת מהתרופות SSRI?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ל- P

ד''ר ערן ואדים הראל
    23/03/2008

סרוקסאט היא תרופה מאותה משפחה כמו הפרוזק. משפחה זו בד"כ בשימוש כקו ראשון בטיפול בדיכאון. מהמשפחה הזו סרוקסאט יותר יעיל כנגד חרדות קשות ועל כן אני מעריך שניתן לך. לא ברור לי למה אתה קורא שיעמום. אם כוונתך לריקנות אזי יש שלב ביציאה מדיכאון שהכאב והעצב הופכים לריקנות אותה צריך למלא בפעילות ובתוכן. ע"פ תאורך זה נשמע כמו סבל פעיל ולא כריקנות או שיעמום. בכל מקרה השאלה היא מורכבת מדי בשביל לענות עליה בפורום. היוועץ עם הרופא המטפל. יכול להיות שתוכל עד שהתרופה תשפיע במלואה להיעזר בתרופות נוגדות חרדה ממשפחת הבנזודיאזפינים.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על הסרוקסט

ירון
    24/03/2008

הסרוקסט נחשב יותר טוב לחרדות קשות וחרדות בכלל מתרופות אחרות מהמשפחה כמו ציפראמיל ולוסטראל למשל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו