כפיתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפיתיות
    יבגני
    03/07/2013

אחי מוגדר כסכיזואפקטיב, והפרעות אישיות גבולית, הוא מטופל ומרגיש בסדר, אך יש לו כפיתיות ,שבאה לידי ביטוי במחשבות חוזרות כשמשהו לא ברור לו מספיק, או חשבונות של כספים וכד',ואז הוא יכול לחשוב שוב ושוב אפילו יום שלם ללא מנוחה. יש לציין ,שזה לא מתבטא בהתנהגות כפיתית ,איזה כדור יכול לעזור ,בתודה מראש גדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפיתיות

הוספת תגובה

• רוב הסיכויים שמשהו אחר יעזור

שמוליק
    03/07/2013

שלום גדי

אני חושב שעצם השאלה שלך איזה כדור יעזור, מעידה על הנחת יסוד מוטעית.

שום כדור לא אמור לעזור באמת!

ככלל, אין אף פסיכיאטר שממליץ על טיפול המבוסס על תרופות בלבד. תמיד ממולץ גם לטפל גם ע"י שיחות C.B.T. וכיו"ב, ואני אומר שזה העיקר והתרופות - טפל.

אני מניח שהרוםאים יגידו לך שאין אפשרות לענות על השאלה דרך האינטרנט; צריך לפנות לרופא המטפל שמכיר את אחיך יותר טוב, ושצריך לעשות הערכה מקיפה יותר, ועל כל פנים, גם אם צריך לעשות איזה שינוי בטיפול התרופתי, אז כנראה שצריך גם לבדוק את טיב הטיפולים האחרים.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפיתיות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    08/07/2013

כפייתיות ואובססיות - טיפול בתרופה ממשפחת SSRI ( סרוקסט , פריזמה , סרנדה וכו..)
    בדרך יהיה צורך במינון גבוה יותר לעומת טיפול בדיכאון וחרדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו