מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התרפקות עזה על העברמיכל04/07/2013
מזה מס שנים כמעט מאוזנת מסכיזואפקטיב אך קורה דבר מאוד מוזר בתקופת סטרס יש מצבים מעין מצב של מתרפקת על העבר הילדותי או בנעורים שלי ,פתאום תוקף אותי געגוע עז לאנשים מאותה תקופה שאני לא בקשר בכלל ,כאילו שצריכה להיות לי שליטה על זה,אבל לצערי אין,זה קורה פעמיים שלוש בשנה בפרט בתקופת הדאון והלחץ, מה עושים, אני גם ככה מיואשת, ולא מפסיקה לחפש ולנבור למציאת מטפל או טיפול מתאים ולא יקר, כאילו התמכרתי, על זה אין לי מוצא, ואני כל הזמן מחפשת מאיין יבוא עזרי, עייפה בצורה של התשה מכלום מעש,כותבת ספר אוטוביוגראפי שמציף מצבים לא תמיד נעימים אך אני נחושה לעשות זאת למרות שזה תהליך של הצפה, מה עושים עם געגועים עזים למשהו שבעצם לא יחזור יותר,,זה לא אבדן של מישהו או משהו יקר אבל מה אני אעשה?????????.. האם מישהו מכיר תופעה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכיר את התופעה
שמוליק04/07/2013שלום מיכל.
אני מכיר את התופעה הזו על עצמי.
בזמן שהייתי בבית החולים ובזמן שהייתי בדיוק המוגן, הרגשתי שאני לא ממצה את היכולות שלי. רציתי מאוד למצות את היכולות שלי, וגם לי היו געגועים לתקופות מהעבר שבהם חשבתי שמיציתי את עצמי.
אם זה דומה, אז כנראה שהגעגוע האמיתי הוא למיצוי יכולות; וברגע שתהיה אפשרות כזו, זה יכול לעבור.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרפקות עזה על העבר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור08/07/2013הפתרון היחיד : פסיכותראפיה דינמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)