מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכיזופרניהאסף15/07/2013
שלום,יש לי אח המאובחן כחולה בסיכיזופרניה כבר בערך כ17 שנים בעקבות כנראה שימוש בסמים,אני יודע שהיום הרפואה בתחום רפואת הנפש מתקדמת מאוד,אחי היום מטופל בכדור סוליאן שפסיכיאטר נתן לו לפני מס' חודשים ,הכדור טוב מבחינת האיזון שלו אך אחי מתלונן על תופעות ליווי של הכדור כאבים ברגלים עייפות הקאות כובד ברגליים כו',כמ כן רציתי לדעת אם יש תחליף לכדור או שיש איזה כדור נגד התופעות לוואי הנ"ל,ואיך אני יכול לקדם את אחי בחיים הוא כבר תקוע עם המחלה 17 שנים יוצא מהבית בקושי אין לא קשר עם חברים בני גילו גיל 45,ללא בת זוג ביגלל המחלה,האם יש איזה טיפול נוסף לכדורים מבחינה חברתית ואיך אפשר להביא אותו למצב של טיפול כזה,לאחי יש עליות וירידות אני רוצה לעזור לו מאוד אך לא יודע איך,
תודה, אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיזופרניה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/07/2013יש לברר את טיב תופעות הלוואי ולפעול בהתאם, שינוי מינון הסוליאן, הוספה של תרופה אנטי כולינרגית ( כגון דקינט, ארטן, קמדרין..)
יש לקחת בחשבות שתרופה לבד לא מספקת , יש חשיבות על דגש פסיכוסוציאלי, תהליך שיקומי, לימוד קורסים, שיחות קבוצה או פרטניות, דגש על כישורי חיים ועוד..
( שילוב עו'ס בתוכנית, בירור זכאות לסל שיקום וניצול זכות זאת )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)