אי שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי שקט
    דודו 111
    17/07/2013

אני מאובחן כסובל מsimple שכיזופרניה schizophrenic disorder
    vs schizoaffective . התחלתי לפני שנה וחצי בערך טיפול בסורקוול xr 600 mg ביום ומודאל 150 מ"ג ביום (מחולק ל 3 מנות) ווייפאקס xr 300 mg
    ביום (עלייה במינון בהדרגה ) . לפני כמעט חודש וחצי אושפזתי בבית חולים בנצרת במחלקה פסיכיאטרית והפסיקו לי בפתאומיות בבת אחת את הוייפאקס xr 300 ונתנו לי רסיטל 20 מ"ג ביום וטגרטול CR 200 מ"ג פעמיים ביום למשך חודש והמצב שלי החמיר והתדרדר בתקופת האשפוז ובאותה תקופה בערך לפני חודש וחצי ובתקופת האשפוז בנצרת התחלתי להרגיש אי שקט פנימי נפשי (דמוי אקטיזיה) : לא יודע לשבת ולהתרכז בדבר עם רצון תמידי לעשן סיגריות טבק אפילו לא מצליח לשכב על המיטה . לפני שבועיים לאחר שהשתחררתי מהאשפוז הלכתי לפסיכיאטר שלי שאצלו אני במעקב והוא התחיל לי טיפול חדש (בנוסף לסורקוול ומודאל שהוזכרו) התחלתי ציפרלקס 20 מ"ג ביום (בהדרגה) וקלונקס 0.5 מ"ג פעמיים ביום ודפלפט כרונו 750 מ"ג ליום (עד לבדיקת דם) . לפני 3 ימים הפסיכיאטר שלי העלה לי קלונקס 0.5 מ"ג לארבעה פעמים ביום . ואני עדיין מרגיש אי שקט וחוסר מנוחה , מה אפשר לעשות עם זה , מה פתרון הבעיה הזאת ?
    ועוד שאלה : האם אפשר לקחת ואבן בעת הצורך כ- S.O.S ביחד עם קלונקס .
    . תודה רבה מראש . (אני לוקח גם לשינה ambien cr 12.5 mg .)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שקט

הוספת תגובה

• אי שקט - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    23/07/2013

נשמע כמו קוקטייל , יש קושי להגיד מה לעושת.
    יש צורך במיפוי תרופתי, רשימה מסודרת, תרופה, מינון , תקופה - תגובה - תופעות..
    יש לנסות להעריך את המצב הקליני, להגדיר מטרות ולנוסת לבנות תוכנית טיפולית.
    הרושם שמדובר במשימה לא פשוטה אך אפשרית.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו