מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהאני אבוד23/03/2008
רציתי לדעת..
ורציתי גם לשאול..
ורציתי לציין משהו ולהשיג לגבי זה מידע..
אז פשוט ארשום הכל..ואקווה שלא אעריך יתר על המידה..
יש לי שלל בעיות, ואני מתכוון לפנות לכל הטיפולים האפשריים, כי התפתח אצלי פשוט הרצון למות אחרי השינוי שחוויתי עקב עוול שנגרם לי, וכל יום אני חושב על למות באופן קבוע, אבל אפילו אין לי מספיק כוח לבצע התאבדות.. יש כל כך הרבה דרכים אבל פשוט אין לי כח לבצע את זה, ואני גם לא רוצה לפגוע בהורים שלי אז אני שורד (בערך).
אני חווה דברים כמו חוסר שינה, ושינה ממש שבורה ולא מספקת, מעצבן לישון כי אני לא ישן כמו שצריך, אני מתעורר כל הזמן, ואני מוצא את עצמי חושב על כל מיני דברים כאשר אני הולך לישון, אבל אם לדוגמא אני מפנטז על משהו לא הגיוני סתם בשביל שיהיו מחשבות נעימות כאשר אני נרדם, פתאום אני מוצא את עצמי בהלך מחשבות אחרות, שהם כן מציאותיות אך לא במודע שיניתי את קו המחשבה אז קודם כל מה שציינתי עד עכשיו בכתוב - מה זה אומר? למה זה משתייך?
מעבר לזה כאשר אני הולך לישון, הרבה מאוד פעמים אני מוצא את עצמי חווה רעד פנימי של הגוף, משהו שאני לא יודע איך להסביר כי לא נראה לי שהגוף עצמו רועד, זה רעד פנימי בלתי מובן ומעצבן, שלא נותן לי להירדם.. וזה קורה רק כאשר אני הולך לישון - מה זה אומר?
מעבר לזה הזיכרון שלי מאוד מעורבל, עושה רושם שחוויתי משהו שגרם לי להרבה מאוד שיכחה, אבל יש לי את הזכרונות שלי לפעמים אני מצליח להיזכר במשהו על פי רצון, ולפעמים זיכרון פשוט צץ בלי קשר לשום דבר, וככה כל מיני פאזות של לזכור ולשכוח ואני לא מבין את זה..
מעבר לזה הזיכרון שלי מרגיש שהוא חלש יותר מכפי שהיה פעם לפני שניזוקתי, וגם הריכוז, שלי מאוד שבור.. ואין לי כח לשום דבר, ועושה רושם שמעבר לכל מה שציינתי כאן (אני ארשום את זה בשורה נפרדת כדי לתת לזה דגש
- אני תקוע, המוח שלי תקוע!!! - אני לא מצליח להשתחרר משום דבר, ולא מצליח לתקשר אף על פי
שהיו לי מלא דברים לתקשר עליהם פעם, אבל עכשיו אני תקוע תקוע, ממש תקוע, לא מצליח לתקשר על שום דבר ולהרחיב בנושאים ולהעמיק ולבטא - מה זה אומר?????
מעבר לזה, כשהייתי קטן אני זוכר שהייתי מסתכל על תמונות של בחורות ומאונן, לפעמים 7 או יותר פעמים ביום, וזה עבר לי,, הייתי עושה את זה מתוך בחירה..חרמנות,..אבל אני מוצא את עצמי לאחרונה מוצא תמונות של יפות באינטרנט, ומאונן, לפעמים כמה פעמים בשעה, לפעמים אני מפסיק את הסרט שאני רואה מחפש את השחקנית שראיתי בתוך הסרט, או תמונות של בחורות שלא קשורות לסרט, ומאונן,, ממש הרבה פעמים ביום, אפילו עד 15 פעמים ביום, כאילו יש לי שליטה על זה, אבל בעצם לא, עושה רושם שאני בוחר לא לשלוט, אבל מכור זה נראה לי עדין לקרוא לזה כך, זה משהו אובססיבי כזה, אני לא מבין את זה, הן ממש יפות ואני פשוט רוצה למצוא עוד ועוד תמונות ולהביא עליהן ביד ואני לא מבין את זה,,, הן ממש יפות ואני מפחד שאני עושה לעצמי נזק - מה זה??
למה כל זה משתייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר אירנה נתנאל24/03/2008שלום לך,
נראה, שאתה מאוד סובל וצר לי על כך. כדי לדעת למה לשייך את מה שאתה מתאר דרוש אבחון מקצועי ומעמיק. נראה, שעברת אירוע קשה ואתה זקוק לעזרה מקצועית. מומלץ לפנות לעזרה מקצועית כמה שיותר מהר. תפנה ללא דיחוי לפסיכיאטר בקופת החולים שלך או באופן פרטי.
בהצלחה ותרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)