מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובססיה, מועקות, דיכאון והתקפי חרדהאנונימית24/07/2013
שלום רב,
לפני קרוב לשנתיים יצאתי עם מישהו תקופה של קרוב לארבעה חודשים ברוטו. התאהבתי בו מהשניה הראשונה שהכרנו ונפרדנו בצורה לא כל כך יפה. נכנסתי מזה לדיכאון ומיררתי בבכי תקופה ארוכה. לאחר שלושה וחצי חודשים נפטר אחי ז"ל במפתיע. ומשם הדיכאון רק הלך והחמיר נכנסתי לסחרור ובכי נוראי. חודשיים וחצי אחרי שנפטר אחי ז"ל התקשר אלי אותו החבר ששבר את ליבי ופגע בי במילים שלו. במקביל היו לי חיכוכים עם מספר אנשים מהעבודה ואמא חולה בבית אני שנתיים נמצאת במצב של אובססיה נוראית לאותו חבר שמתבטאת בחפירה בפייסבוק שלו (אנחנו לא בקשר) ומידי פעם כותבת לו והואבקושי עונה, כנראה הבין שיש לי אובססיה אליו. יש לי תחושות מועקה נוראיות. כמו כן, יש לי לעיתים קרובות התקפי חרדה אשר מגיעות למצב של כאבי בטן נוראיים. היו לי אף מחשבות אובדניות, אך הן חלפו. עד לפני חודש הייתי בוכה המון, ממש בכי תמרורים, ימים שלמים, עד היום אני בוכה (אבל קצת פחות) נעלמה לי תחושת השמחת חיים, שום דבר לא משמח אותי יותר כמו פעם, לא תיפקדתי בעבודה והיו לי הרבה כמה התפרצויות זעם בעבודה וגם בבית. אני מרגישה כל הזמן תחושת פיספוס, החמצה, אכזבה, כעס על כולם, מרירות וקושי להמשיך בחיי. בחוץ אני ניראית מחוייכת ושמחה ונשמעת שפויה ונורמלית, אך מבפנים אני כבוייה לחלוטין. מה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך את הכוחות להתמודד
שמוליק25/07/2013שלום.
אני בטוח שיש לך את הכוחות ואת היכולת להתמודד, ואין שום סיבה שלא תצליחי בהתמודדות שלך.
עברת חוויות קשות ולא נעימות שבהחלט מסבירות את התחושות הקשות של הסבל.
נראה לי שכדאי לנסות טיפול באמצעות שיחות. רק כדאי לבוא מראש עם ידיעה שאין כאן הוקוס-פוקוס, וזה תהליך הדרגתי וממושך שדורש גם עבודה עצמאית.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)