טשטוש רגשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טשטוש רגשות
    מאור
    25/07/2013

שלום, בעבר סבלתי מדיכאון במשך 4 שנים ואחרי התמוטטות נפשית התחלתי לקחת כדורים, בהתחלה כדור אחד ביום לא השפיע אז עברתי לשניים ביום של ציפרלקס. כעבור חודשיים נהייתי פשוט פסיכופת, עשיתי ממש כל מה שפסיכופת עושה.. מנצל משקר פוגע בשביל הכאב מתחמן והמחשבות שרצו לי בראש היו חולניות, שלא נדבר על הדחפים.. הפסקתי עם הכדורים ויצאתי מהדיכאון, כיום אני במערכת יחסים והרגשות חזרו לי פחות או יותר.

חברה שלי סובלת מדיכאון כבד, היא הסתגרה בבית במשך שבעה חודשים והיא בוכה בכי היסטרי בכל יום, שונאת את עצמה ופוגעת בעצמה בכל דרך אפשרית [שתי קופסאות סיגריות ביום, שתייה, הרעבה עצמית וכו'] ואין לה חשק לכלום והיא פשוט רוצה למות. היא מתחילה לשקול לקחת כדורים אחרי ששלושה פסיכיאטרים שונים המליצו לה בדחיפות.

הפחד הגדול שלי ושלה הוא שיקרה לה מה שקרה לי, שהיא פשוט תאבד את היכולת להרגיש ותהפוך לאפאתית ותפסיק לאהוב אותי. מה ניתן לעשות בנידון?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טשטוש רגשות

הוספת תגובה

• הבהרה

מאור
    25/07/2013

לקחתי כדור אחד במשך חודש, לא העליתי את המינון על דעת עצמי אלא הפסיכיאטר העלה לי [שלא יצא מצב שתחשבו שהתסמינים הגיעו בגלל שהגזמתי במינון].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו