התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מירי
    26/07/2013

שלום רב,
    אני בת 25 וכבר כשנתיים אני נמצאת במצב מוזר- אני לא נמצאת בדיכאון לכאורה, לא חוויתי טרגדיה או משהו רע בחיי אבל אני משום מה איבדתי שליטה לגמרי על עצמי. למדתי באונ' בר אילן אבל בשנתיים אחרונות אני פשוט לא מצליחה לשבת ללמוד, אני יודעת שיש לי מבחנים ופשוט לא יושבת ללמוד! ומפני שהייתי נכשלת במבחנים ולא מגיעה להרצאות עברתי לפתוחה על מנת ללמוד מהבית ומפני שהם יותר גמישים עם מועדי בחינות. אבל גם כאן אני פשוט לא מצליחה להכריח את עצמי ללמוד אני מודעת שיש מבחן ופשוט כל פעם אומרת מחר אשב.... כל הקורסים שחזרתי אליהם היו פשוט כי לא ניגשתי לאף בחינה בכלל!
    מקיץ 2011 העליתי 12 קילו!!! אני רוצה בכל נפשי להוריד, זו הפכה לפנטזיה שלי כבר הרבה זמן ואני כל פעם אומרת לעצמי ממחר דיאטה ואז מחר פשוט קמה אוכלת קורסונים או פשוט אוכלת המון גם כשאיני רעבה בכלל.....
    אני גם מאוד מאוד רוצה לסיים כבר את התואר, אני עובדת בתחום ובמקום מאוד טוב בתור סטודנטית ומתה כבר לסיים אבל פשוט לא מצליחה להכריח את עצמי לשבת וללמוד! עד עכשיו עברתי רק כמה קורסים וגם בקושי, 3-4 ימים לפני המבחן הייתי יושבת ללמוד (אני לומדת תחום מתמטי שדורש תרגול רב) ניגשת ומקבלת 60-61.
    כמו כן אני מוצאת את עצמי בוכה הרבה אבל חשבתי אולי אני פשוט אדם כזה- מלנכולי ופסימיסטי מטבעי ומדי פעם יש לי גם התקפי כעס ושנאה על עצמי אבל גם זה רק מפני שאני הידרדרתי בהכל בזמן האחרון- לימודים, משקל.
    אני כבר נואשת ולא יודעת מה לעשות, לא הייתי ככה בעבר!!! אני לא רוצה לפנות לפסיכולוג כי הבעיה היא שאני מודעת לכל הבעיות ופשוט מסיבה "מיסטית" כל שהיא לא מצליחה לעשות כלום עם עצמי, לא מצליחה לשנות.
    חשבתי אולי להתחיל לקחת כדורים לריכוז או משהו בסגנון שעלול לסייע לי להתאפס,
    האם תוכלו להמליץ לי על משהו בבקשה? (ללא מרשם רופא)
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• 3 אפשרויות

ברוריה
    27/07/2013

שלום לך,
    יש לך 3 אפשרויות:
    1. להמשיך כמו שאת.
    2. להתחיל לקחת את עצמך בידיים, ובעזרת כוח הרצון שלך פשוט לעשות את הדברים הנכונים. לא להתעצל או לעשות לעצמך דווקא, פשוט לפתוח דף חדש ולעשות טוב.
    3. להתחיל לקחת כדורים פסיכיאטריים, שהם כמו סמים, אולי תהיה אשליה של שיפור בהתחלה, אך תופעות הלוואי ישיגו אותך בסופו של דבר, תצטרכי להגדיל מינון, בקיצור זו סכנה שאת לא רוצה להיכנס אליה.

תבחרי בעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה לא הייתה לכדורים פסיכיטאטרים

מירי
    28/07/2013

אלא יותר בכיוון של ריכוז, הרגעה או משהו בסגנון.... בגלל אמרתי ללא מרשם רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבבה

ברוריה
    29/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    05/08/2013

ממליץ בדיקה נפשית גופנית מסודרת
    הערכת מצב גופני - בדיקות דם
    הערכה נפשית - פסיכולוגית - פסיכיאטרית
    יעוץ דיאטנית - ולהוסיף פעילות גופנית.
    לאחר בירור מצב גופני נפשי , ניתן לבנות תוכנית - מטרות טיפוליות
    לשם השגת שינוי.
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו