אנאפרניל-סיוטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנאפרניל-סיוטים
    ל
    29/07/2013

1למה נותנים את התרופה הזאת שעושה סיוטים בלילה וגורמת לתופעות לוואי קשות וגורמת לתלות במצבים בהם אנשים נמצאים על בלימה? איפה האנושיות? איפה החמלה? 2למה לייצר קונפליקטים אצל אנשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנאפרניל-סיוטים

הוספת תגובה

• תשובה

רוחמה
    29/07/2013

אתה צודק לגמרי. התשובה היא - זו תעשייה של מיליארדים. חפש בגוגל "רופא והומאופת" כדי למצוא רופא שייתן לך מענה מסוג אחר, לא כדורים פסיכיאטריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה אישית

שמוליק
    15/06/2014

שלום רוחמה.

אני בהחלט מסכים איתך שתרופות פסיכיאטריות, הם אינם הפתרון האידאלי לבעייות נפשיות.

על פי הגישה הרווחת של הפסיכיאטריה חוסר איזון כימי במוח הוא רק אחד מהמרכבים של הבעייה. הפסיכיאטרים חייבים לעבור הכשרה לטיפול בשיחות (פסיכותרפיה) על מנת לקבל רשיון רופא, וזה בהחלט מעיד על חשיבות הטיפול הריגשי.

אני הייתי אצל הומאופת, אבל נראה לי שמדובר באפקט פסיכולוגי, ולא יותר מזה.

אני מניח שזה עובד ומצליח, ויש לו הרבה עדויות שלא ניתן להתכחש להם.

מה שהוא עשה, הוא אמר שלאט לאט משפרים את המצב ומורידים מינונים על פי הסכמה של הפסיכיאטר (!), וזו גישה נכונה;

אני עזבתי אותו, מפני שהרגשתי שאו שאני לא יכול יותר לסבול את תופעות הלוואי של התרופות, ואני חייב להפסיק ויהי מה - משהו שהוא התנגד לו ומסיבות ברורות; זה עלול לסכן אותו.

אף על פי שאין לכך הוכחות, אני מרגיש שמדובר באפקט פסיכולוגי בלבד. בכל אופן, זו דעה אישית, ולא אקפח את פרנסתם, ובמיוחד אם זה עוזר ואפילו אם אכן מדובר רק באפקט פסיכולוגי.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנאפרניל-סיוטים - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    05/08/2013

לא צריך לתת תרופות אשר גורמות תופעות לוואי קשות ולא הפיכות, חובה להפסיק.
    באחריות המטופל לשתף את המטפל בכל תופעה חריגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נראה פשוט

ל ש -בת
    15/06/2014

אבל נתנו את זה בבית חולים למישהו שאושפז בכפיה ונותנים את זה אנשים עם סמכות מחוץ לבית חולים לאנשים חסרי אונים וחסרי סמכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו