פרפנאן וחוסר מוטיבציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרפנאן וחוסר מוטיבציה
    דני כהן
    30/07/2013

שלום רב
    רציתי לשאול אני לוקח כבר כמה חודשים פרפנאן 8 מג למצבים של מתח וחרדה,מאז תחילת הטיפול ועד היום אני מרגיש שכבר אני לא מפחד מסמים וכבר אין לי מחשבות כלפי אנשים שפחדתי מהם,האם הפרפנאן עזר לי בקטע הזה ?,ועוד רציתי לשאול האם הפארפנאן מוריד ענין במוטיבציה ?,כי מאז שהתחלתי טיפול אין לי חשק בכלל בשום תחום עבודה ולא לימודים,רק המטרה לשבת בבית ולהעביר את הזמן,האם הפרפנאן יכול לגרום לזה ?,ועוד שאלה אחרונה בשבוע הראשון שלוקחים פרפנאן זה זה יכול לגרום חוסר תיאבון בתחילת הטיפול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרפנאן וחוסר מוטיבציה

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תופעת לוואי

שמוליק
    30/07/2013

שלום.

חוסר חשק הוא תופעת לוואי ידוע של תרופות נוגדוץ פסיכוזה בכלל ושל פרפנאן בפרט.

התרופות האלו אינן אמורות לפתור את הבעייה מהשורש, אלא להרגיע.

בטווח הרחוק מה שעוזר זה טיפולים לבעייה הרגשית שהיא זו שגורמת לחוסר האיזון הכימי. טיפולים כגון שיחות C.B.T. פסיכודרמה וכיו"ב הם העיקר. נה גם שאף פסיכיאטר אינו ממליץ על טיפול המבוסס על תרופות בלבד.

עם השתפרות במצב צריך לשקול את הפסקת התרופות בהדרגה, אפילו בניגוד לדעת הרופא המטפל, תוך כדי ידיעה של הסיכון הכרוך בכך ושייתכן ותהיה החמרה במצב ויהיה צורך לחזור ולקחת תרופות.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו