לכל חולי מאניה דיפרסיה כנסו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל חולי מאניה דיפרסיה כנסו
    שאול
    31/07/2013

לאחרונה מצאתי "תתרופה" בעזרת הרופא שלי אחרי דרך ארוכה מאד של כמה שנים וניסיון של לא מעט תרופות
    תרופה ללא תופעות לוואי כלל
    סרוקוול XR
    זה תרופה מהדור החדש ממש ללא תופעות לוואי ומרגיש נהדר עם זה
    מקווה שעזרתי פה למישהו .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התרופה למאניה דיפרסיה

יצחק ג
    12/08/2014

היי שירן,
    האם את בטוחה שהתרופה שאת לוקחת היא ללא תופעות לוואי ? הוצע לי פעם טיפול כזה והבנתי שכן יש תופעות לוואי. האם את מקבלת תרופות נוספות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל מטופל מגיב אחרת

שמוליק
    12/08/2014

שלום.

אני בהחלט מאמין בכוונותיו הטובות של שאול. כל הכבוד לך שאתה משתף את נסיונך :-)

עם זאת, כל מטופל מגיב אחרת לתרופות.

סרוקוול היא תרופה אנטי-פסיכוטית. התרופה העיקרית שנותנים למאובחני מאניה-דיפרסיה היא מייצב מצב רוח (דפלפט, טגרטול וכיו"ב). מקובל לתת תרופה אנטי-פסיכוטית כאשר המייצב אינו מספיק יעיל כנגד הפאזה המאנית.

אם שאול מקבל רק סרוקוול בלי מייצב מצב רוח - זה נראה קצת תמוה, אבל יכול להיות שהטיפול מתאים מסיבות שאינן ידועות לי.

בכל אופן - כל מטופל מגיב אחרת לתרופה, וייתכן שיהיו מטופלים שיטענו שהם סובלים מתופעות הלוואי של סרוקוול.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נוטלת את הסרוקוול xr

מישהי
    12/08/2014

תודה בכל אופן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו