נורטילין למעי רגיז ועייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורטילין למעי רגיז ועייפות
    עומר
    04/08/2013

שלום,
    אני בן 24. לפני יומיים התחלתי לקחת נורטילין (25 מ"ג) לצורך טיפול בתסמונת המעי הרגיז. התרופה גורמת לי לעייפות מאוד רצינית - כמות השעות שישנתי ביומיים האחרונים עולה בהרבה על כמות השעות בהן הייתי ער. אגב, לפני כחודשיים התחלתי לקחת את אותה התרופה, ובגלל התעייפות שלה היא גרמה לי הפסקתי (זה היה בתקופה בלימודים שבה לא יכולתי להרשות לעצמי את זה).

שאלתי היא: האם תופעת התשישות חולפת? ואם כן - כמה זמן בערך צפוי שאצטרך להמתין עד לחלוף התופעה?

תודה מראש!
    עומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עייפות?

רוחמה
    04/08/2013

שלום,
    עייפות זו תופעת הלוואי הקלה ביותר של הכדור... הנה תופעות לוואי נוספות:
    שיבוש הראיה, בלבול, הזיות, עלפון, עצירות, דופק מהיר, קושי במתן שתן, רעד שרירים, ירידה בתפקוד המיני, כאבים בעיניים, חוסר שקט, בעיות בדיבור או בבליעה, חוסר שווי משקל, נוקשות של הזרועות והרגליים. ניסיון התאבדות, מחשבות אבדניות ועוינות.

חפש את הסרט התיעודי "רווח קטלני" למידע נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה של רופא

עומר
    04/08/2013

ועד אז, רק אציין שרבים מאוד הם הכדורים שעזרו למאות מיליונים של אנשים ושבמקרים בודדים גרמו, נניח, להתאבדות. כמו כשחוצים את הכביש, גם בתרופות יש סכנה מסויימת. אני בעד שאף אחד לא יכריח אף אחד לקחת תרופות, אבל שכל מי שמעוניין לנסות, יוכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורטילין למעי רגיז ועייפות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    05/08/2013

תיאורתית : כן
    מאוד אינדיבידואלי - בעוצמה, משך ההשפעה ועוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו