מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס - איך מרגישים תחת ההשפעה?ד``ר יונתן דוידאור07/08/2013
אוקיי יש לי כמה שאלות ... דבר ראשון אני בן 18...
1. קיבלתי ציפרלקס למשך 3 חודשים ולוריוון למשך שבועיים מהנוירולוגית שלי בעקבות התקפי חרדה שחוזרים על עצמם ... פחדתי להתחיל עם הציפרלקס אז הייתי נוטל רק לוריוון מפה לשם יצא שהתחלתי את הציפרלקס שברשותי רק 4 כדורי לוריוון ... עכשיו נגמר לי הלוריוון ... יש לי ולריאן טינקטורה בבית שהרופאת משפחה הביאה לי לא מזמן ... אז רציתי לדעת אם מותר לשלב את הולריאן עם הציפרלקס.... ובנוסף לזה אני נוטל פליקונאז תרסיס אף לסינוניטיס קיבלתי את זה למשך חודש ימים מרופא א.א.ג יש התנגשות בין התרופות שאני נוטל ? ועכשיו תקף אותי גם דלקת גרון אני לא יודע מה לעשות אם מותר לי לקחת עוד תרופה או לא ...
2. אני די היפוכונדר ... במיוחד בכל מה שנוגע לפסיכיאטריה כי הייתי מעשן פעם נייס גיא עד לפני חצי שנה ... 4 חודש עברו בסבבה מאז שהפסקתי ורק בחודשיים האחרונים היה לי התקפי חרדה ... עברתי פרידה של קשר של שנתיים שהייתי גר איתה ... שיכול להיות שזה גם קשור.... העיקרון פה שאני היפוכונדר ואני רוצה לדעת אם ציפרלקס יכול לעזור גם בזה ?....
3. איך אני אמור לדעת שהציפרלקס התחיל להשפיע ? מה אני אמור להרגיש ?
תודה רבה רבה רבה לעונה אני מעריך אותכם מאוד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרא משהו
ברוריה07/08/2013הי,
חפש בגוגל "ציפרלקס תופעות לוואי". וגם את הסרט התיעודי "רווח קטלני".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)