ציפרלקס - איך מרגישים תחת ההשפעה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס - איך מרגישים תחת ההשפעה?
    ד``ר יונתן דוידאור
    07/08/2013

אוקיי יש לי כמה שאלות ... דבר ראשון אני בן 18...
    1. קיבלתי ציפרלקס למשך 3 חודשים ולוריוון למשך שבועיים מהנוירולוגית שלי בעקבות התקפי חרדה שחוזרים על עצמם ... פחדתי להתחיל עם הציפרלקס אז הייתי נוטל רק לוריוון מפה לשם יצא שהתחלתי את הציפרלקס שברשותי רק 4 כדורי לוריוון ... עכשיו נגמר לי הלוריוון ... יש לי ולריאן טינקטורה בבית שהרופאת משפחה הביאה לי לא מזמן ... אז רציתי לדעת אם מותר לשלב את הולריאן עם הציפרלקס.... ובנוסף לזה אני נוטל פליקונאז תרסיס אף לסינוניטיס קיבלתי את זה למשך חודש ימים מרופא א.א.ג יש התנגשות בין התרופות שאני נוטל ? ועכשיו תקף אותי גם דלקת גרון אני לא יודע מה לעשות אם מותר לי לקחת עוד תרופה או לא ...

2. אני די היפוכונדר ... במיוחד בכל מה שנוגע לפסיכיאטריה כי הייתי מעשן פעם נייס גיא עד לפני חצי שנה ... 4 חודש עברו בסבבה מאז שהפסקתי ורק בחודשיים האחרונים היה לי התקפי חרדה ... עברתי פרידה של קשר של שנתיים שהייתי גר איתה ... שיכול להיות שזה גם קשור.... העיקרון פה שאני היפוכונדר ואני רוצה לדעת אם ציפרלקס יכול לעזור גם בזה ?....

3. איך אני אמור לדעת שהציפרלקס התחיל להשפיע ? מה אני אמור להרגיש ?

תודה רבה רבה רבה לעונה אני מעריך אותכם מאוד ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרא משהו

ברוריה
    07/08/2013

הי,
    חפש בגוגל "ציפרלקס תופעות לוואי". וגם את הסרט התיעודי "רווח קטלני".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו