לוסטראל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוסטראל
    חן
    10/08/2013

אני בת 54 נוטל לוסטראל 125 מג כשלוש שנים עקב חרדות
    התרופה עזרה לי לחרדות אך שמנתי כ12 קילו,יש לי יובש נוראי בפה וחוסר חשק מיני
    אני רוצה להתחיל להוריד את התרופה,האם כל התופעות לוואי הפיכים והאם אצטרך לגשת לפסיכיאטר או לרופא משפחה כדי להפסיק עם התרופה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוסטראל

הוספת תגובה

• תשובה

ברוריה
    10/08/2013

שלום לך,
    אחרי 3 שנים על הכדור, יש לך סיכוי טוב להיגמל ממנו. כדאי לך לנצל את הצ'אנס כי בשלב כלשהו זה הופך לבלתי אפשרי.
    מומלץ להיגמל בהדרגה, כלומר להקטין את הצריכה באופן הדרגתי, אפילו עד חצי כדור ביום, ורק אז להפסיק לגמרי.
    אני ממליצה לך לחפש רופא שהוא גם הומאופת, כדי שיפקח על תהליך הגמילה, וגם יוכל להקל באמצעים טבעיים. למשל ד"ר מרדכי ליטמן.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוח שהומאופת עוזר..

שמוליק
    11/08/2013

שלום ברוריה.

אני ממש מסכים איתך שתרופות עושות יותר נזק מאשר תועלת.

אבל אני מסופק עד כמה הומאופת באמת עוזר; אני הייתי אצל הומאופת, ואני חושב שהוא בעצם ניסה לתת תשתית פסיכולוגית שאומרת שהמצב ישתפר ויוסיף להשפתר והפסקת התרופות תיעשה על פי הסכמה של הפסיכיאטרים עם שיפור המצב.

צריך להבין שבתור מטפל, אם הוא מעודד את הפסקת הטיפול התרופתי בניגוד להמלצת הרופא - הוא מסתכן. היו מספר פעמים שאמרתי לו שאני חושב שזה מה שיעזור לי, והוא התנגד להפסקה.

נראה לי שהיה כאן נסיון של אפקטים פסיכולגיים, יותר מאשר משהו אמיתי.

בכל אופן, מי שזקוק לדחיפה כזו - על הכיפק.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסטראל - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    14/08/2013

רצוי לעשות את הפסקת התרופה תחת מעקב רפואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו