מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות של דיכאון וחרדה מגיל אפס?אודי10/08/2013
אם בן סובל מדיכאון, חרדה ושאר קשיים נפשיים מגיל מעוד צעיר. וזה למרות שהוא גדל בסביבה אוהבת ונורמטיבית. ולמרות שיחות פסיכותרפיה וטיפול תרופתי נגד דיכאון אין שיפור.
האם יכול להיות שזה מצביע על איזו שהיא בעיה רפואית
מולדת שגרומת לכך? איזו שהיא בעיה ישירה או עקיפה שמקרינה על קשיו הנפשיים של אדם? אם כן אילו בדיקות כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי להאמין
שמוליק11/08/2013שלום אודי.
בעיקרון, הטיפול התרופתי מבוסס על אקסיומה שמעולם לא הוכחה מדעית, לפיה מחלות נפש נוןבעות מחוסר איזון כימי במוח שהיא בעייה העומדת בפני עצמה.
דעתי האישית היא שמדובר בבעיות רגשיות וחוסר האיזון הוא תוצר של הבעייה הרגשית, ואינו בעייה העומדת בפני עצמה.
אני מסופק אם ישנה בדיקה המאפשרת לראות מה קורה במוח כדי לבדוק האם ישנו חוסר איזון כימי, ואם בכלל יש בדיקה כזו, אז היא יקרה מאוד.
אם תלך לפסיכיאטר הוא יאבחן רק על פי התנהגות, ולא יבצע שום בדיקה לגבי חוסר איזון כימי.
בהצלחה,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבין
מאור19/08/2013דבר אחד מה אתה מנסה להוכיח פה בפורום ?
שאתה ניצחת את המערכת ?
אני קורא פה הרבה זמן ואתה הפסקת את התרופות אז אתה בריא .
אני לא חושב שאתה צריך למצוא איזה רופא שיגיד לך שאתה בריא . כי אני אומר לך אתה בריא עובדה לזה זה שאתה עובד בעבודה אמיתית . נכון שיש קשיים גם לי יש אבל מה לעשות . ( רק לעשות ) .
ואפילו הרופאים לא יבינו את זה כי אין להם אינטרס שמישהו יחלים לפי שטיון הנעורים ( למרות תאוריית ההחלמה שלא מקובלת על הפסיכאטרים ) .
יש רק רופא אחד שאומר בריש גלי וזה דר יונתן דוד אור , תשמע באתר שלו על מתאם טיפול וסכיזופרניה . אבל תכלס אני לא הייתי מוותר על הקיצבה . יש המון אנשים שהיו רוצים לקבל כסף מהמדינה .
ח"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שמוליק20/08/2013שלום גיא.
אני לא מנסה להוכיח כלום.
אני רק חושב שגם מטופלים אחרים צריכים לדעת את האמת, שניתן לחשוב על הפסקת הטיפול התרופתי אם הם סובלים מתופעות הלוואי של התרופות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מתאים לכל אחד
גיא20/08/2013אני משער שגם אתה עברת הרבה עד שהפסקת את התרופות. יש כאלה שרק התחילו .
חשבת על זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי
שמוליק20/08/2013שלום גיא.
אכן, מי שרק התחיל לקחת תרופות, יכול לסבול מתופעות לוואי שיחלפו עם הזמן, וגם יכול להיות שהתרופות מועילות לו יותר מאשר מזיקות.
בכל אופן, התרופות אטמורות לטפל אך ורק בסימפטומים, וגם טיפול המבוסס על תרופות בלבד הוא אינו מספיק יעיל. לדעתי, הטיפולים האחרים הם העיקר.
מי שרוצה לקחת תרופות, ומי שחושב שהן מועילות יותר מאשר מזיקות - שייקח תרופות, אין לי שום עניין לנסות לשכנע אותו להפסיק.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון יש אנשים שצריכים תרופות
גיא20/08/2013וקשה לדעת אם אפשר להפסיק .
גם אני לוקח ואני לא מייחס את המצב המנטלי שלי לתרופות . אני מתייחס אל זה כמעין תחזוקה .
אני לא מאמין לטיפולים אחרים סך הכול הם רוצים כסף יותר ממה שהם רוצים לטפל .
לא שלא ניסיתי .
כך גם המקרה עם פסיכאטרים .
אבל שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהם בסדר גמור
שמוליק20/08/2013והחברה צריכה לתת להם את מקומם הראוי, ולאפשר להם להשתלב בה ולהגשים את שאיפותיהם, ולא לסמן אותם כשונים או להתנכר אליהם.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין את הסבל שלך
גיא20/08/2013אני יגיד לך יש בן אדם אחד שפגשתי לפני ארבע שנים והוא פשוט שינה לי את כל החיים . (הוא נתן לי הדרכה ואני עשיתי ). אני לא יגיד לך שזה לא עולה כסף אבל הוא ממש לא פסיכולוג או פסיכאטר אבל יש לו נסיון חיים שאין להרבה אנשים . והוא אולי היחיד בארץ . אני ישלח לך קישור אבל אני לא רוצה שיהיה באלאגן בישבילו כי אני מכבד אותו . ותתפלא הוא לא עד כדי כך מבוגר .
אני לא מקדם פה משהו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות של דיכאון וחרדה מגיל אפס? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/08/2013בהחלט מדובר במרכיב גופני, ייתכן ואפילו שייך לספקטרום הדו קוטבי, באם יש תנודות במצב הרוח.
מרכיב גנטי תורשתי, הורמונים, ציליאק וכ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)