מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד''ראילן11/08/2013
אני בן 43 סובל מסכיזופרנייה לפי הגדרה רפואית, עד לפני כחודש תפקדתי בסדר גמור והייתי עובד, ואני מטופל ברספונד 4 מ''ג, לפני כחודש חלה הרעה במצבי החרדות התגברו ,רופא פרטי שהוריי לקחו אותי אליו נתן לי אבליפיי 15 מ''ג ,ומאז אני מרגיש הרבה יותר גרוע ,לא יכול לצאת לרחוב מרוב חרדה, הפסקתי לעבוד ומרגיש רע מאד כל היום ,לא מסוגל להתרכז בכלום ורק הולך וחוזר בתוך הבית ומתלונן בפני אמא שלי שאני לא מרגיש טוב,אני חסר אונים ולא יודע מה לעשות ,ומרגיש כלוא בתוך המצב שלי ,אני מאד רוצה לחזור לתפקד וללכת ברחוב בלי חשש ופחד....פונה לעזרתכם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
אורי11/08/2013הי,
תנסה להיזכר איך היית לפני שהתחלת לקחת כדורים פסיכיאטריים.
האם מצבך היה אז כל כך גרוע? היית חוזר למצב ההוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורי
שי11/08/2013כבר נמאס לנו מהמסיונרים של כת הסיינטולוגיה. תפסיקו להגיב על כל הודעה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד''ר - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק14/08/2013לעיתים יש מטופלים שמגיבים לאביליפיי בצורה לא רצויה- כגון למשל - עליה בחרדה- זו תופעה שאמורה לחלוף אחרי מספר ימים- אם אין הטבה מומלץ מאוד להיתעץ עם הרופא המטפל שלך על כך.
תרגיש טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקווה שתבין
שלום15/08/2013זה סרט חוזר כל סכיזופרני מרגיש ככה בתקופות בחיים התלות בהורים וההרגשה הרעה .
חביבי זה עובר ואתה הרבה יותר חזק מזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)