שלום ד''ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד''ר
    אילן
    11/08/2013

אני בן 43 סובל מסכיזופרנייה לפי הגדרה רפואית, עד לפני כחודש תפקדתי בסדר גמור והייתי עובד, ואני מטופל ברספונד 4 מ''ג, לפני כחודש חלה הרעה במצבי החרדות התגברו ,רופא פרטי שהוריי לקחו אותי אליו נתן לי אבליפיי 15 מ''ג ,ומאז אני מרגיש הרבה יותר גרוע ,לא יכול לצאת לרחוב מרוב חרדה, הפסקתי לעבוד ומרגיש רע מאד כל היום ,לא מסוגל להתרכז בכלום ורק הולך וחוזר בתוך הבית ומתלונן בפני אמא שלי שאני לא מרגיש טוב,אני חסר אונים ולא יודע מה לעשות ,ומרגיש כלוא בתוך המצב שלי ,אני מאד רוצה לחזור לתפקד וללכת ברחוב בלי חשש ופחד....פונה לעזרתכם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד''ר

הוספת תגובה

• שאלה

אורי
    11/08/2013

הי,
    תנסה להיזכר איך היית לפני שהתחלת לקחת כדורים פסיכיאטריים.
    האם מצבך היה אז כל כך גרוע? היית חוזר למצב ההוא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורי

שי
    11/08/2013

כבר נמאס לנו מהמסיונרים של כת הסיינטולוגיה. תפסיקו להגיב על כל הודעה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד''ר - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    14/08/2013

לעיתים יש מטופלים שמגיבים לאביליפיי בצורה לא רצויה- כגון למשל - עליה בחרדה- זו תופעה שאמורה לחלוף אחרי מספר ימים- אם אין הטבה מומלץ מאוד להיתעץ עם הרופא המטפל שלך על כך.
    תרגיש טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקווה שתבין

שלום
    15/08/2013

זה סרט חוזר כל סכיזופרני מרגיש ככה בתקופות בחיים התלות בהורים וההרגשה הרעה .
    חביבי זה עובר ואתה הרבה יותר חזק מזה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו