מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר למכשיר אלפא סטיםשירה16/08/2013
שלום,
למה אי אפשר למצוא כמעט שום מידע אובייקטיבי על מכשיר האלפא סטים בהקשר של הפרעות חרדה ודיכאון? כמעט כל מחרוזת חיפוש בעברית מובילה לאתר של היצרן, ואילו בפורומים הרפואיים לא הצלחתי למצוא כמעט התייחסות. התיאורים של יכולות המכשיר נראים פלאיים ממש, חלומו של כל סובל, אז הכיצד שהפסיכיאטרים בארץ אינם מתייחסים אליו?
אשמח לתשובה
תודה רבה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר למכשיר אלפא סטים - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק16/08/2013אני לא מכירה מספיק טוב את הנושא ואין לי ניסיון איתו-אין לי אינפורמציה עליו- אולי כדאי שתיתייץ עם אחד הפסיכיאטרים שמשתמשים היום בשיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלפא סטים
מישהי17/08/2013אני משתמשת במכשיר עושה פלאים ממליצה מאוד
לפרטים נוספים אשמח לעזור כתבי לי למייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי -איך אני מדברת איתך בפרטי?
הידד לגראס14/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספקולציה אישית
שמוליק18/08/2013שלום שירה.
אני חושב שגישתי לנושא ידועה.
בעיות נפשיות אינן תוצאה של חוסר איזון כימי במוח, אלא חוסר האיזון הוא סימפטום של בעייה רגשית, ולכן כל טיפול במוח הוא טיפול בסימפטום ולא בבעיה עצמה.
יצא לי לראות את הפרסום על המכשיר, והבנתי שהוא מעביר אי אילו זרמים חשמליים, ולכן הוא לא אמור לטפל בבעיה הרגשית שהיא העיקר.
אמנם הטיפול בסימפטומים יכול להועיל כשאין אפשרות לטפל בשורש הבעייה, או כשקשה לטפל בשורש הבעייה, אבל הטיפול בסימטומים כתוספת לטיפול בשורש הבעייה יכול להיות טוב.
ראיתי שמישהי כתבה שהטיפול במכשיר עוזר לה, אבל על כל פנים, דעתי האישית שזה אמור לעזור כטיפול בסימטומים ולא בשורש הבעייה.
ובכל אופן, נראה לי שלפחות זה לא עושה נזקים כמו תרופות...
בכל אופן, שיהיה בהצלחה,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)