מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זאת טורדנות כפייתית ?רק כרגע בודד18/08/2013
יש נושא שמעסיק אותי מאוד לאחרונה, וזה שאני קרוב לגיל 40, ועדיין לא התחתנתי,
למעשה זה משבש לי את כל סדר היום, מהרגע שאני קם, עד הרגע שאני יושן, כל מה שאני עושה
קשור רק לזה, קריאת ספרים ומאמרים, התייעצות, ניסיון למצוא את החצי השני, פשוט הכל מסביב לזה
ואני לא מצליח לבצע שום משימה אחרת ! ורושם לעצי משימות ובירורים שאני צריך לעשות,
אבל רק את אלו שקשורים לחיפוש זוגיות אני מבצע וכל השאר פשוט לא מבוצע
השאלה היא איך אפשר להגדיר את מצבי ? האם זאת טורדנות כפיתית ?
להערכתי זהו מצב זמני, כלומר, שברגע שאני אהיה בזוגיות, והדברים יסתדרו
לא יהיה לי את העול הזה, האם טורדנות יכולה להיות זמנית, כל עוד משהו באמת
מפריע לנו, ושזהדברים מסתדרים - זה עובר ?
אני קם בבוקר, מתכנן 1000 דברים, ואז אומר לעצמי, רק רגע אחד נתעדכן במשהו
ומכאן זה הופך לכך שכל המשימות האחרות לא מבוצעות ואני רק סביב לבדידות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניין של הרגשה אישית
שמוליק18/08/2013שלום.
לדעתי, זה ממש לא משנה מה זה בדיוק ואם זו באמת הפרעה נפשית.
אם אתה מרגיש סבל, אז אני מציע לנסות להקל את הסבל באמצעות שיחות, ואם זה לא יעזור, אז אפשר לנסות תרופות.
על כל פנים, צריך לדעת שלתרופות הפסיכיאטריות יש תופעות לוואי קשות במיוחד, וצריך להיות עם יד על הדופק איך החיים נראים יותר טוב, איתן או בלעדיהן.
אני מאחל לך הצלחה רבה במציאת בת זוג.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ברוריה19/08/2013שלום לך,
אם אתה באמת רוצה ללכת לפסיכיאטר ולהתחיל לקחת כדורים פסיכיאטרים, אתה מוזמן.
רק תדע שהם יהפכו אותך לזומבי, ועוד יוסיפו תופעות לוואי קשות.
זה בסדר גמור לשאוף לזוגיות ולתכנן את זה, והשאיפה שלך לזה מובנת בהחלט.
תתמקד בתכנון וביצוע צעדים קונקרטיים כמו גלישה באתרי היכרויות, השתתפות בפעילויות לפנויים/פנויות וכו'.
בטוח שיש לא מעט נשים בגילך שגם הן מחפשות בן זוג.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא טורדנות
מאור20/08/2013הייתי מציע לך ללכת לשידוך או לנסות רומניות או אוקראיניות .
יותר מזה אני לא יודע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זאת טורדנות כפייתית ? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/08/2013האם המצב חדש או תמיד היה ?
האם יש אבחנות בילדות ?
דאגות, פחד ואף מועקה זה נורמלי, כמובן שלא במידה מוגזמת אשר פוגעת בתפקוד היומיומי.
ייתכן ומדובר במצב חרדתי מלווה במחשבות טורדניות ( מאפיין אובססיבי.)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)