מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטייה לדכאון וחרדהלין19/08/2013
שלום רב, מגיל 12 בערך אני סובלת מOCD וגיל ההתבגרות שלי גם הוא היה מלווה באפיזודות דיכאוניות כאלו ואחרות ( בעיקר דכאון קל שכלל חוסר עניין/חשק/טעם).
אני נוטלת ציפרלקס בשנה האחרונה (התחלתי עם פריזמה בגיל 12וחצי והחלפתי לציפרלקס,כיום אני בת 20).
השאלה שלי היא, האם אי פעם אוכל להפסיק עם התרופה ולחיות חיים בוגרים נורמטיביים?
נמאס לי מרכבת ההרים שאני נמצאת עליה, ואני ממש לא רוצה להיות תלויה בתרופות פסיכיאטריות כל ימי חיי.
עד כמה שידוע לי הסטטיסטיקות לא מנבאות טובות בעניין הזה.
אשמח לדעת האם קיימות אלטרנטיבות לטיפול תרופתי (אני כבר מטופלת רגשית)...
תודה וסליחה על הבלבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ציפורה19/08/2013שלום לך,
צפי בסרט התיעודי "רווח קטלני". חפשי אותו בגוגל (אפשר לצפות בחינם בכל הסרט דרך האינטרט). הוא ייתן לך את כל התשובות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות
שמוליק20/08/2013שלום לין.
אני חושב שמה שאת צריכה זה סבלנות.
הטיפול הרגשי הוא הטיפול העיקרי לבעיות נפשיות בכלל ולחרדה בפרט. התרופות אמורות לטפל אם בכלל רק בסימפטומים.
עם זאת, פסיכותרפיה טובה אמורה בסופו של דבר לתת לך את הכלים להתמודדות עצמאית. רק שכרגע יכול להיות שאת עדיין לא נמצאת במצב הזה.
הייתי מציע לך לנסות לקחת את הטיפול הרגשי לכיוון של עצמאות, כלומר לפחות לנסות להיות קשובה לעצמך. בעיקרון, יש בך את היכולת להתמודד עם החרדות בכוחות עצמך, והצורך בטיפול, גם אם מדובר בשנים, הוא בהחלט זמני.
בהצלחה,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטייה לדכאון וחרדה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/08/2013ראשית יש לשלול בעיה גופנית , מחלה כרונית.
באם מדובר בהפרעת אישיות , טיפול בשיחות יכול לעזור מאוד...
לאחר שלילה של בעיה גופנית, יש לעשות הערכה מקצועית לאבחנה, חומרה , גורמי סיכון, מדדים פרוגנוסטיים ורק אז ניתן לענות על השאלה באופן מיקצועי.
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)