פלוטין וכו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלוטין וכו
    ערן
    28/08/2013

שלום דר
    מזה כמעט שנה בדכאון וחרדה שלא מגיב להרבה טיפולים SSRI וSNRI .
    חלק מהטיפולים הפסקתי בשל ת.ל בלתי נסבלות.
    לאחר ניסוי תרופות רבות, לפני שבוע ביקשתי מהפסיכיאטר שלי שבעצמו מתוסכל ממצבי, לחזור ולנסות שוב (למרות שניסיתי לפני חצי שנה ולא עזר), לתת ניסיון מלא ולזמן שלם לתרופה היחידה שזכור לי שממש עזרה לי לפני 4-5 שנים- פלוטין.
    שאלתי:
    1. במידה והדיכאון ממש חזק, כמה מהר ניתן להעלות מ-20 מ"ג ל-40 מ"ג ?
    2. האם מותר לשלב עם פלוטין תוספי תזונה לשיפור "תפקודי המוח" כגון GINGKO BILOBS או PHOSPHATIDYL SERIN ?
    האם אפשר שתוסף מסוג זה יכול לעזור לי בתקופה בה אני מרגיש את חוסר האיזון הקוגניטיבי-ריכוזי שאני חש בין אם בגלל ההסתגלות לתרופה או בכלל?
    תודה על העזרה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלוטין וכו

הוספת תגובה

• נסה טיפולים אחרים

שמוליק
    28/08/2013

שלום ערן.

אכן, התרופות הפסיכיאטריות מנסות להתמודד - אם בכלל - רק עם התסמינים, ובהרבה מקרים תופעות הלוואי קשות יותר מהתועלת.

דיכאון וחרדות אינם נגרמים כתוצאה מחוסר איזון כימי במוח, אלא חוסר האיזון הוא תוצאה של הדיכאון והחרדות שנובעים ממקום אחר.

אם התרופה מועילה לך, אז סבבה, אבל אני חושב שהטיפול העיקרי הוא לא ע"י תרופות, וכדאי לנסות טיפולים אחרים כגון שיחות, C.B.T. פסיכודרמה, וכיו"ב.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלוטין וכו - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    29/08/2013

עליה במינון SSRI חייב להיות איטי.
    תוסף מזון לדיכאון עמיד :
    SUPER SAME ( ניתן להזמין בארץ, חנויות טבע)
    בחו'ל( ספק אם בארץ)
    חומצה פולית משופרת
    L METHYLFOLATE

חשיפה לשמש ( בזהירות) בשר בקר ( מנות מכובדות ... יש להתייעץ עם דיאטנית) , ירוקים ( במיוחד תרד, ברוקולי...) יתרמו ...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו