מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות בבקשהשלומי28/08/2013
התחלתי לקחת ציפרלקס ופרולול
בגלל שעשינתי לפני שנה וחצי נייס גיא חד פעמי וקבלתי אתקף חרדה.
וזה גרם לי לדפיקות לב ממושכות
על היום הראשון שלקחתי תכדורים הרגשתי שהדפיקות לב שלי חזרו למצבם הטבעי
אמרתי לעצמי ניקח תכדורים האלו לפחות 3 חודשים ונפסיק .
אבל יש כמה בעיות קטנות
אני מרגיש כאב בצים .(זה כנרא ניגרם מהציפרלקס לא ?)
ואני מרגיש בגלל הכאב בצים אי חשק מיני
אמרתי לרופא שאני רוצה וויפקס אז הוא אמר לי שזה לא כולכך טוב להחליף כדורים כול פעם כי בהתחלה הוא נתן לי רימוטיב .
אמרתי לו אבל החשק מיני הוא אמר לי אין לך מה לדואג זה תופעת ליווי וכמה שבועות החשק מיני יחזור לגמרי . עכשיו קראתי באינטרנט שהרבה סובלים מי התופעה של החשק מיני .. והוא אמר לי שהוויפקס כדור לא כולכך טוב שהוא יעשה אותי ממש עירני וכול מיני ..
בקיצור מה עושים עם החשק המיני ואם הכאבי ביצים !! ?
כדאי לחזור לרופא מהיררר? או שלחקות קצת ? כי אני יחזור לחזור אליו הוא יגיד לי תופעת ליווי זה יעבור ..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק מול תועלת
שמוליק28/08/2013שלום אסי.
יכול להיות שהחשק המיני ימשיך להיות ירוד עוד הרבה מאוד זמן. זו אכן תופעת לוואי של התרופה, ובכלל תרופות נוגדות דיכאון, ובכללם ויפאקס, גורמות לירידה בתיפקוד המיני.
מה שיכול לעזור, זה אולי להפסיק את התרופה, אבל לא בטוח שנכון לעשות את זה עכשיו.
השאלה הגדולה היא נזק מול תועלת. פשוט תחליט בעצמך מה מציק יותר, הדיכאון או חוסר החשק המיני.
על כל פנים, אני מאמין שהטיפול בדיכאון, הוא ממש לא ע"י תרופות. סוף כל סוף, אין אף פסיכיאטר שממליץ על טיפול המבוסס על תרופות בלבד. בעיניי, הטיפולים האחרים חשובים יותר ומועילים יותר, ואם וכאשר הטיפולים האחרים יועילו, אז ניתן לעשות מחדש את החשבון של נזק מול תועלת.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
שלומי28/08/2013לפי מה שהבנתי הויפאקס הרבה פחות משפיע על המין
וזה לא קשור מה אני מעדיף דיכאון או מין
זה כמו שתגידי מה עדיף לשמוע או ליראות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר חשוב
שלומי28/08/2013אני מרגיש כאב בהשך השמאלי שלא פוסק לא משהו חזק ביותר אבל מטריד מאוד..
כדאי לחזור לרופא או שזו בעיה נפוצה שאמורה לעבור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לנסות ויפאקס
שמוליק29/08/2013שלום אסי.
אם אתה חושב שויפאקס יעזור לך, אז תנסה. באמת שאין מה להפסיד. מקסימום תתאכזב.
מה שצריך לעשות זה לשבת לרופא שלך על נוריד, עד שהוא יסכים להחליף לך את התרופה הנוכחית לויפאקס, ואם זה לא ילך, אז פשוט תעבור לרופא אחר שכן מוכן להחליף לך לויפאקס.
לגבי הכאבים, יכול להיות שזה בכלל לא קשור לתרופות. כדאי לפנות לרופא המשפחה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כן קשור אחי
שלומי29/08/2013או שאם לא קשור אז התרופות באיזה שהוא אופן גורמות לזה.. כי עובדה שזה בחיים לא הייה לי. ואותו יום שלקחתי זה התחיל לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות בבקשה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור29/08/2013יש לברר גורם גופני - אורולוג
יש לברר פרופיל הורמונלי - טסטוסטרון
לישקול שינוי תרופתי, הוספת מירו וכו..
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)