מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרולולשלומי29/08/2013
משפיע על החשק המיני ? גם אם אני לוקח 10 מ"ג ביום ?
אני צריך את זה כי מדיי פעם ביום אני מרגיש דפיקות לב מהירות ...
מה שהתחלתי לקחת אותם וואלה מרגיש יותר טוב !
השאלה האם התרופא אזו מרפת תדפיקות לב ? אם אני היקח אותם אחרי תקופה ?
האם לפחות זה אמור לשפר ?
כי אין לי כוונה לקחת כול החיים !
יש לציין שהדפיקות לב באות סתם ככה בלי סיבה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולול - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור29/08/2013תיאורתית יכול להשפיע, זה מאוד אינבידואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אם השאלה השנייה בבקשה
שלומי29/08/2013מה אם השאלה השנייה בבקשה
לגבי הדפיקת לב האם זה יוכל לרפא ..
או שזה רק מרגיע זמנית וזהוא !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אם השאלה השנייה בבקשה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור29/08/2013זה לא מרפא דפיקות לב, רק מוריד את הקצב...
יש להפחית קפה, ממרצים ...
מצב חרדתי בהחלט יכול להחמיר, תרגילי נשימות... פתרון מעולה.
השאלה מה הסיבה לדופק מהיר , לפי זה הטיפול מכוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שלומי29/08/2013תודה רבה על התשובה
השאלה אם אני היקח נירו באופן קבוע זה סיכוי טוב שלא לאט הקצב לב שלי השתפר ?
גם בלי לקיחת הכדורים כי אני המטרה שלי לקחת תכדורים אפילו חצי שנה ואחרי חצי שנה להפסיק ולראות שיפור מסוים ?
הדופק שלי נוצר בגלל שעישנתי חד פעמי לפני שנה וחצי נייס גיא .. ובעצם הגוף עבר תראומה מסוימת.. והלב סתם דופק בלי שום סיבה.
לא תמיד באופן קבוע אבל הרבה פעמים אפילו בשקיבה אפילו סתם שאני הולך לים אני רואה תבטן קופצת .
אני לוקח עכשיו באופן קבוע רימוטיב ופרולול (במשך שבוע )
נסיתי ציפרלקס אבל תופעות ליוואי קשות .
בקיצור אני מדבר עכשיו רק על פרולול האם זה יוכל להחזיר ולרפות תדופק שיחזור לקדמותו ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן בבקשה
שלומי29/08/2013לפי מה שהבנתי נוצר אצלי בעיה במערכת הסימפתטית מין באג מסוים גוף גם במצב של מנוחה דופק מהיר .
רציתי לדעת האם יש דרך להחזיר תמערכת מערכת הסימפתטית למצבה הטבעי ?
או שיש סיכוי טוב שהמערכת הסימפתטית באופן טבעי לאט לאט תחזור למצבה הרגיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)