מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יש לי?צליל03/09/2013
בת 38כמה שנים שאני סוחבת משהו בליבי ולא מעזה לדבר על זה, יש מצבים שזה קורה בזמן שינה שאחכ אני מתעוררת ואומרת איך דיברתי כך לעצמי אני חולמת או לא יודעת מה שאני מקללת אנשים קרובים אלי ואז מתעוררת ואומרת מה אמרתי מה זה אמור להביע? זה די מפחיד אותי, גם ביום אם משהו הכעיס אותי פתאום יוצא לי בלב לקלל לומר משהו לא טוב על אותו אדם אהוב מפחדת יש לי בעיה נפשית? מה זה ?.. מפחדת מאד ללכת לפסיכיאטריה יש לי ילדים לא מתאים שתכתוב בגיליון עלי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עופר03/09/2013שלום צליל,
את מאד קשה על עצמך. אדם אינו טהור ורק מלא מחשבות נהדרות ונפלאות! יש כל מיני רגשות שונים בתת-מודע, וזה יכול לבוא לידי ביטוי בחלומות או במחשבות שליליות.
עם הגיל, הרגשות בתת מודע יכולים יותר לצוף ולבוא לידי ביטוי. הפתרון הוא פשוט לא להתייחס לזה יותר מדי. את יודעת מי את ומה את באמת מרגישה וחושבת. זה מה שחשוב.
תיהני מהחיים ותמשיכי לחיות חיים מלאים ומספקים.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה תודה
צליל04/09/2013היי תודה עופר מחכה לתשובה גם מהמומחים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/09/2013נורמלי לפעמים לחלום בשילוב מרכיבים תוקפניים
מחשבות תוקפניות כלפי אדם אהוב בדר'כ בגדר נורמה,
כמובן שאסור לאיים, להתעלל ולפגוע פיסית... בסובבים.
הטיפול המומלץ, טיפול פסיכולוגי, להבין את מקור התכנים, תת מודע, של החלומות ובמהלך היום.
יש צורך ללמוד להמודד עם החלק התוקפני שבנו, הרע ומפלצתי, ולתת לטוב להשתלט ולהוביל.
דגש חשוב שלי בטיפולים הפסיכולוגיים שאני עושה, השגת תובנות סביב החלק התוקפני בנפש, לתת מקום לכעסים, ללמוד כיצד הדבר משפיע על חיי יומים.
האם בגלל שיש לי תוקפנות ומחשבות רעות כלפי אדם , אני חייב לרצות אותו ולשמור עליו באופן מוגזם ??...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)