מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרוקסט וריספונדרוויטל26/03/2008
שלום, בעבר כתבתי הודעה על אימי.
אתמול היא ביקרה אצל פסיכיאטר אחרי שהיינו בביקור בהול בשלוותה, היא מאובחנת עם OCD ודיכאון משני, כבר 3 שבועות היא לוקחת פרוזאק לאחר שניסתה ציפרלקס שגרם לה לתופעות לוואי נוראיות.
אתמול הפסיכיאטר שאיתו נפגשה במסגרת קופת חולים כללית שינה לה את הפרוזק לסרוקסט והוסיף לה חצי כדור של ריספונד, אני יודעת שהוא מטפל בהתקפי פסיכוזה אך במינון קטן יכול לסדר מחשבות טורדניות.
אני לא מבינה מדוע הרופא החליף לה את הפרוזק עוד לפני שהיה בטוח האם זה עוזר או לא, מדוע דווקא סרוקסט? אני יודעת שסרוקסט גורם להשמנה שזה פחד גדול אימי , האם יהיה ניתן לקחת במקומו משהו אחר<?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרוויטל
ד''ר ערן ואדים הראל27/03/2008לסרוקסאט יש פוטנציאל לגרום להשמנה אם כי הוא לא בהכרח גורם לעלייה במשקל. יכול להיות שבגלל שלא הייתה תגובה בכלל אחרי 3 שבועות או שהייתה החמרה אז הפסיכיאטר חשב על החלפה. ישנן אופציות אחרות אך לשם כך יש להיוועץ ברופא המטפל.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רוויטל27/03/2008האם תצטרך לחכות עכשיו עוד 3 שבועות עד שהסרוקסט יתחיל להפיע?
כמה זמן מתחילת לקיחת חי כדור של ריספונד ניתן להתחיל לראות שינויים?כמעט כל בוקר אימי חוטפת התקפי חרדה קשים ומבקשת שנבוא להיות איתה, האם זה בסדר שלא תמיד אנחנו יכולים והיא נאלצת להשאר לבד בבית? עד כמה זה מסוכן? מצטערת על הבורות , אבל אני לא מבינה מה הנוכחות של בני משפחה יעזור למצב של התקף חרדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)