מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוו"ד רפואית...אדי לפיד09/09/2013
שלום. שאלה. מדוע רופאי קופ"ח מכבי לא מוכנים למסור חוו"ד רפואית על מצבי בכתב?. בקרתי אצל רופאה פסיכיאטרית מס פגישות. בקשתי ממנה נייר חוו"ד רפואית והיא סרבה. פניתי לרופא אחר בקופ"ח מכבי הוא בקושי רצה לשוחח עמי ושלח אותי לקבל טיפול אצל הרופאה. אמרתי לו שהיא שלחה אותי לקבל חוו"ד נוספת הוא סרב למסור לידי את פרוטוקול הישיבה שבקרתי אצלו. כשהוא הסכים רק לשמוע את בעיותיי הרפואיות הוא נתן בידי מרשם. האם תוכלו בבקשה לעשות לי סדר בראש אשר דפוק בלאוו הכי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשביל מה אתה צריך חוות דעת רפואית?
שמוליק09/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוו"ד רפואית... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/09/2013רופא בקופ'ח אמור לתת טיפול רפואי
חוו'ד רפואית - פעולה משפטית בדר'כ ויש לשלם עליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת רפואית 2
אדי לפיד14/09/2013תודה לכל מי שהתייחס. אני צריך חוו"ד לביטוח הלאומי. קבעו לי20% נכות פסיכיאטרית ואני רוצה להגיע לרמה שהביטוח הלאומי מכיר בזה יותר ברצינות. מה לעשות שאני כבר פגוע עקב מצבי הבריאותי אי כושרי לעבוד ולהתפרנס וזאת עקב עבודתי הקודמת שגרמה לכל מחלותיי. אם מישהו יכל לתת לי חוו"ד רפואית ברמה הרצויה, (כמובן שאשלם) אודה לכם מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת רפואית 2 - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור15/09/2013בקופ'ח חולים ניתן לבקש סיכום טיפול ( לא בצורת חוו'ד)
ניתן לפנות לעו'ס בקופה, לקחת טפסים של ביטוח לאומי , רופא מטפל אמור למלות
את חלקו בטפסים.
את הנ''ל ניתן להגיש לביוח לאומי, בוועדה ייקבע אחוזי נכות.
בדיקה פסיכיאטרית פרטית, כוללת , סיכום, תיאום הממצאים והבדיקה, הסבר את המיגבלה , המלצות רפואיות וכן המלצה לאחוזי נכות בהתאם לממצאים.
הכי פשוט לפנות תחילה לעו'ס בקופה ומשם להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)