מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף...שיר13/09/2013
שלום...
בגיל 18 או 19 הייתי אצל רופאה משפחתית ושאלתי אותה אם אני יכולה לדבר עם מישהו כי רציתי לדעת אם להמשיך בספורט או להיות בקרבי בצבא אז הייתי ממש מבולבלת ואמרתי לה שאני חייבת לדבר עם מישהו .זה היה ממש לפני שהתגייסתי היא ראתה שאני מבולבלת וזה העציב אותי שלא יכולתי להגיע להחלטה לבד
.ולא בטחתי בחברות שלי רציתי אוזן אובייקטיבית..
הרופאה ידעה שלא סיפרתי לאף אחד על זה ..
היא אמרה לי שפסיכולוג עולה כסף ומכיוון שלא סיפרתי לההורים שלי אז זה ירד מהפרק
אמרתי לה בקשה אני רק צריכה ייעוץ ..
היא אמרה לי תלכי לפסכיאטר כי זה חינם
הלכתי ישבתי אצלו בדיוק חמש דק
סיפרתי לו
הוא אמר לי בשביל ז באת ? זה הסיבה?
אמרתי לו כן
הוא צחק ואמר שבשביל זה לא באים אליו
ושאלך לפסיכולוג ויכוון אותי לפני הצבא
אבל לא הלכץי בסוף
ובגעתי להחלטה לבד
תבינו הייתי ילדה הייץי חייבת להחליט מהר מה לעשות
הוא רשם במחשב חוות דעת כך;
שאני מתלבשת יפה מדברת יפה אין לי שום בעיה
והוא הביא לי את הדף אני לא מוצאת
האם זה מופיע בתיק הרפואי שלי במשרד הבריאות
האם המשטרה או הצבא יכולים לראות את זה?
באמת טעיתי אני ממש מצטערת על זה
מה לעשות במידה וזה מופיע אני חייבת למחוק את זה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק13/09/2013שלום שיר.
נראה לי שאיןמה לדאוג.
אין דבר כזה "תיק במשרד הבריאות". גם מי שעבר אישפוז, ישנם רישומים במרכז לבריאות הנפש, על הטיפולים שהוא קיבל, וסיכום מחלה, וכל זה רק לצורך המטופל עצמו; שאם הוא יצטרך את החומר כדי להגיש תביעה לקיצבת נכות וכיו"ב, אז החומר נמצא שם.
כדי להגיע לחומר הזה, צריך הסכמה בכתב מהמטופל בטופס שנקרה "ויתור סודיוית רפואית", בדרך כלל מחתימים על טופס כזה כשעושים ביטוח חיים, או ביטוח רפואי אחר.
אין לצבא או למשטרה שום דרך חוקית להגיע למידע הזה, כך שבאמת אין מה לדאוג.
וחוץ מזה, גם אם נניח שמישהו יודע, או יכול להגיע את המידע הזה, אז החרדה שמא יזיקו לך עלולה להפריע יותר מאשר מה שבאמת יכול לקרות מהעברת המידע בפועל.
יש הרבה אנשים שיודעים שהתאשפזתי, ויכולים חופשי להעביר את המידע הזה. בעבר היו לי חששות שמא יעבירו את המידע הזה הלאה, ואני יכול לומר שישנן ראיות ברורות שהעבירו את המידע הזה שלא בהסכמתי. זה לא נעים, אבל באמת, צריך לשים פס על כולם, אני גאה בעצמי על כך שהתמודדתי עם הקשיים, ומי שלא מסוגל להבין את זה - זו בעייה שלו.
גמר חתימה טובה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/09/2013ברגע שאין אבחנה , אין לך ממה לדאוג.
רשומות הפסיכיאטר, נגישות רק לעוסקי בריאות הנפש, פסיכיאטרים או פסיכולוגים ולא לאף אחד אחר, אפילו לא לרופא משפחה מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)