מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להתלונן על פסיכיאטריתרועי שלום15/09/2013
שלום,
לפני כמה חודשים באתי לפסיכיאטרית של קופה"ח כדי תרשום לי תרופה נגד מחשבות טורדניות. כשהצגתי לה את אחד מתופעות הלוואי היא צחקה והביעה דעתה האישית על העניין. כשאמרתי לה להפסיק היא המשיכה וטענה שבכך היא רוצה לגרום לי להבין שהמחשבה היא שטותית.
אני יותר ממרגיש שהייתה פה התנהלות לא כשורה. את המרשם כמובן קיבלתי, והתרופות עוזרות, אך אני רוצה לעשות משהו בעניין כדי שהיא לא תפגע במטופלים נוספים. הדבר הציק לי זמן מה, במיוחד שבוע שבועיים אחרי כשהשפעת התרופה עוד לא ממש החלה.
לאיזה ארגון ניתן לפנות? אני רוצה שהיא תבין שלא הייתה בסדר ושתשלם את המחיר אם צריך.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה קופת חולים מדובר?
לילי16/09/2013נראה לי נכון לפנות לגוף התלונות שלהם, אמון הציבור, משהו... בכל גוף אמורה להיות איזשהי מחלקה כזו שאפשר להתלונן שם. תתלונן ואל תוותר כי גם יחס נכון למטופלים זה דבר חשוב, לא פחות מהמקצועיות של המטפל. ואגב אם אתה רוצה המלצה לפסיכיאטר שייתיחס אליך כמו שצריך ונותן הרגשה מדהימה למטופלים שלו זה פרופ' חיליק לבקוביץ'. אם אתה רוצה אני יכולה לתת לך עוד פרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בקופ"ח כללית
רועי שלום16/09/2013השאלה היא איזה גוף הוא הגוף המתאים? לאיזה גוף אפשר להתלונן על פסיכיאטר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
רועי שלום25/09/2013אני ממתין לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכיאטרים הם בני אדם
שירי16/09/2013וכמו שבני אדם מגיבים בצורות שונות כך גם הם. יכול להיות שהיא באמת חשבה שהצחוק שלה יגרום לך פחות להילחץ מהמצב או מתופעת הלוואי או להראות לך שאין מה לדאוג מהתופעה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אפיק17/09/2013שלום רועי,
אתה מאד צודק. כל חולה זכאי לדעת מה הסיכונים בטיפול המוצע לו, ובכדורים הפסיכיאטריים בהחלט יש סיכונים. זוהי חובתו של הרופא להתריע עליהם ע"פ "חוק זכויות החולה".
יש עמותה בשם "עמותת מגן לזכויות אנוש" החוקרת הפרות חוק מצד פסיכיאטרים, אתה יכול לדווח להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
רועי שלום25/09/2013אקח את שם המלא של הפסיכיאטרית, כמו כן אקבע איתה פגישה ובה אבהיר לה שהייתה לא בסדר ואשאל לפשר מעשיה.
אפנה גם לקופה"ח עצמה ובאין טיפול הולם אפנה לעמותה שציינתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)