מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריקנות רגשית ועוד ...שלומי18/09/2013
לפני שנה וחצי עישנתי נייס גיא וקבלתי אתקף חרדה !
ושאני מסתכל שנה וחצי קדימה עד היום אני מרגיש סוג של שינוי מסוים
אין לי מושג אם זה בגלל העישון או לא .. יש לציין שתמיד הייתה לי נטייה לדיכאון וכול מיני ! אבל אף פעם לא הייתה לי בעיה של ריקנות ..
אבל מי שהתחלתי לקרוא באינטרנט על אתקף חרדה ולקרוא הרבה דברים התחלתי לאכול על עצמי סרטים ... ואני יודע שהדבר הכי קשה זה חרדה מי החרדה.
וגם אני עובד בעבודה עם הרבה מתח ולחץץץ ואני מתכוון בקרוב לעזוב!!
אז רציתי לשאול שאלה ברשותכם .
אני מרגיש תלב שלי ריק כזה מי חלול ...
בנוסף אין לי תהתלהבות כמו פעם מדברים ..וגם הדימוי העצי שלי ירד משמעותי .
אבלל!! יש לציין שלפני חצי שנה התחלתי להרגיש מין רגשות טובים כאילו בלב וכול פעם זה הולך וחוזר עד היום ... זה אומר שאני חוזר לעצמי ?
בקיצור מה יוכל להיות הסיבה לחוסר התלהבות כמו פעם ?
לפניש נה וחצי למשל מכול דבר יהייתי מחייך.. היום אני כזה רציני ... לא יודע מה יש לי! ועוד דבר אני לוקח במשך חודש וחצי רמוטיב (זו התרופא היחידה שאני מוכן לקחת כי אין לה תופעות לוואי )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריקנות רגשית ועוד ... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/09/2013יש הרבה סיבות , גופניות ( תזונה, הורמונים , שינוי .. ועוד.. ) פסיכולוגי וסביבתי.
מומלץ הערכה מסודרת אצל איש משקצוע.
טיפול בשיחות לדעתי מאוד יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)