מעבר בין תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר בין תרופות
    מנחם
    27/03/2008

שלום רב!

עקב בעיות במיניות אני נאלץ לעבור מכדור סימבאלטה 60 מ"ג לאיקסל לטענת הרופא המטפל שלי אני אמור להגיע עד כ 150 מ"ג איקסל ליום הבעיה הקשה היא
    א. לוקח הרבה זמן המעבר בין התרופות ועד המינון הרצוי
    שבוע עד "הגמילה" מסימבאלטה ועוד כשבועים שלוש עד המינון הרצוי באיקסל
    שאלתי האם ישנו כדור "זמני" כדי להרגע ולהרגיש יותר טוב SOS בפרט בתקופה זו שלפני החגים שאני מאוד מפוחד וחרד וזה מאוד קשה לי
    ב. גם בסימבאלטה שלקחתי שהייתה תרופה מעולה ביותר חוץ מהתופעות לואי היו ימים שהרגשתי מאוד קשה עם מצב רוח נוראי והתקפות בכי וחנק נפשיים ורציתי לדעת האם ישנו כדור נוסף שאפשר לקחת במקרים כאלו

לתשובתך המלומדת אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר בין תרופות

הוספת תגובה

• תשובה למנחם

ד''ר ערן ואדים הראל
    27/03/2008

תרופות מסוג בנזודיאזפינים כמו קלונקס או לוריוואן ניתנים להקלה של חרדה בתקופות קשות כמו מעבר בין תרופות. לא מומלץ ליטול תרופות אלו לתקופות ממושכות כי יש להן פוטנציאל התמכרות. לתקופות של כשבועיים שלושה מקובל לתת אותן כטיפול SOS.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מנחם
    27/03/2008

תודה רבה על תשובתך
    שאלה נוספת האם ישנם כן כדורים שעוזרים כ SOS אבל לא ממכרים
    ואיזה מבין 2 התרופות שציינת הם יותר טובות?
    ותודה שוב
    מנחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו