מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב של ציפרלקס ואלכוהולרוני22/09/2013
שלום. התחלתי לקחת ציפרלקס בעקבות עישון של נייס גאי שגרם לי לחרדה ביום-יום. אני לוקחת את הכדורים כבר 10 ימים והם מתחילים לעזור. השאלה שלי היא כמה זמן מומלץ לקחת את הכדורים? האם ברגע שארגיש טוב אוכל להפסיק אותם? האם אפשר לשתות אלכוהול ולהשתמש בכדורים? יש אפשרות להפסיק את הכדורים לשבוע ולחזור להשתמש בהם? או שהדבר ישפיע ויגאום לתופעות לוואע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ציפורה22/09/2013שלום לך,
מסוכן לערבב כדורים פסיכיאטריים עם אלכוהול.
כדאי מאד להפסיק עם הכדור בהקדם האפשרי. ככל שנוטלים לתקופת זמן ארוכה יותר, כך הגוף מתרגל לכדור ואז קשה להפסיק. גם עלול להיות בלתי אפשרי.
חפש בגוגל "ציפרלקס תופעות לוואי".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס
רוני23/09/2013הכדור עוד לא השפיע לחלוטין לכן אני ממשיכה איתו למרות שאמרו לי שהזמן הוא מומלץ לקחת אותו הוא חצי שנה. אז ברגע שאני מרגישה בסדר להפסיק איתו?
האם אני יכולה להפסיק עם הכדור למשך שבוע רק כדי שאוכל לשתות בחופשה ואיכ לחזור לקחת אותו? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ציפורה23/09/2013הי רוני,
בגלל תופעות הלוואי של הכדור, והעובדה שהוא מחדיר לך כימיקלים חזקים למוח, כדאי לך להפסיק אותו בהקדם האפשרי. אם תחכי חצי שנה, כבר יהיה לך הרבה יותר קשה להיגמל ממנו - הגוף מפתח תלות.
לגבי האלכוהול - אל תגזימי איתו, אחרי הכל גם זה סוג של סם. ואת רואה שסמים גורמים לנזק (בין אם חוקיים או לא).
אין תחליף לחיים מאוזנים, עם פעילות גופנית, סדר יום שפוי, תזונה טבעית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס
רוני23/09/2013תודה רבה על התגובה!
מה שעוד לא הבנתי זה האם אז זה בסדר להפסיק לשבוע את הטיפול( במהלך השבוע הזה כן לצרוך שתייה) ואחכ לחזור אליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוני25/09/2013?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס ואלכוהול - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/09/2013מומלץ לפחות חצי שנה
לא מומלץ לערבב עם אלכוהול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוני26/09/2013מישהי הגיבה לי מהצוות של הפורום שעדיף להפסיק עם זה כמה שיותר מהר לאחר שהכדור השפיע. אז מה עדיף?... או שהדעות חלוקות לגבי זה?
רציתי גם לשאול האם אפשר לעשות הפסקה של שבוע של הכדור ולחזור שעב לקחת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/09/2013לדעתי , טעות להפסיק מיד לאחר השפעת הכדור.
כיום ידוע שהפרעה נפשית , שינוי נפשי, מעורב בשינויים מולקולוריים במח, שינוי מבני לעתים נדירות, תפקוד ועוד..
השפעת כדור נוגד דיכאון ותרופות אחרות , יכולות לתרום לשינוי המח, לשיקום תפקוןדי ולפעמים שינוי מבני, שוב ברמה גנטית מולקולרית, הדבר דורש זמן.
לדוגמה .
חולה סכיזופרניה, אשר סובל מירידה בחשיבה, קושי בלימוד ועוד.. באם מתמיד בטיפול תרופתי יש תהליך חיובי, התורם לשיקום יחסי לשיפור החשיבה. את השיפור החשיבה בחולים כרוניים רואים לאחר מינמום חצי שנה ולפעמים יש להמתין מעל שנה ....
ממליץ מינימום חצי שנה לאחר הגעה לרמיסיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)