ייאוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייאוש
    אורי
    24/09/2013

בת 36. סובלת מדיכאון מג'ורי מגיל 13. בנוסף אובחנתי גם כבעלת אישיות גבולית, סובלת מocd ומהפרעות אכילה. טופלתי בתרופות רבות במשך השנים ובנזעי חשמל. כרגע מטופלת ב375 מ"ג אפקסור ו200 מ"ג טרזודיל כבר זמן מה. לאורך השנים החליפו לי תרופות רבות ותמיד חזרתי לקומבינציה הזו שיחסית עוזרת לי. בשנתיים האחרונות הייתי יחסית מיוצבת אך מזה כמה חודשים חשה שהתרופות כבר לא עובדות ומסתבכת באובססיות שונות ובחרדות שהנה הדיכאון חוזר להכות ללא רחמים, מה שמפחיד אותי בעיקר נוכח העובדה שיש לי שני ילדים קטנים בבית. פניתי שוב לפסכיאטר שלי אך אני חוששת מאד להתחיל בתהליך של חיפוש תרופות אחרות נוכח העובדה שניסיתי כבר כמעט את כל התרופות הקיימות וסבלתי מתופעות לוואי איומות כתוצאה מכך. אני חוששת גם מסדרה נוספת של ניזעי חשמל למרות שיש לי הרגשה שזה מה שיושיע אותי כרגע. הסבב הראשון לא פגם בזיכרון שלי כמעט, האם סבב נוסף מהווה סיכון יתר בפגיעה בזיכרון? זוהי השפעה מצטברת?
    אני די מיואשת ומבולבלת. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש

הוספת תגובה

• ייאוש - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/09/2013

יש קוןשי להעריך באופן מדוייק.
    יש מרכיב חשוב לתזונה נכונה, במיוחד ירדקות ירוקים, ברוקלי, תרד... או נטילה וויטאמינים סינטטים של חומצה פולית, וויטאמין B 1 6 וכן 12 .
    יכול לשפר זיכרון וחשיבה , כאשר יש חוסר תזונתי ...
    תרופות יכולות גם להשפיע לרעה. במיוחד מדור ישן.
    תרופה כגון: סרווקאל , אשר יכולה להיות מולה להפרעות אישיות גבוליות עם מחלות נלוות, ( במינון עד 300 מ''ג) , לאורך זמן, לאחר שנתיים נטילה , יכול להוביל לשיפור יכולות חשיבה. ( תרופה טובה וחדשה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו