מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות ממש חשובות !אלין24/09/2013
יש לי 2 שאלות , 1. אני נוטלת אסטו 20 מ״ג , נטלתי במשך כמה שנים 10 מ״ג אך לא לקחתי בקביעות ולפעמים הפסקתי ושוב חזרתי ויום כן שבוע לא יומיים לא שבוע כן , אבל בשבועיים האחרונים עליתי ל20 ואני לוקחת בקביעות , יש לי ארוע ביום שבת ורציתי לשתות בארוע, האם זה בסדר ביום הארוע לא לקחת כדור ולשתות ?? 2. אם אני רוצה להפסיק לקחת את הכדורים בכלל באיזה אופן להוריד את המינון? ז״א איך להוריד ? תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אני חייבת תשובה !!
אלין25/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות ממש חשובות ! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/09/2013לא מומלץ לשתות אלכוהול בזמן נטילת SSRI
לא מומלץ להפסיק
ממליץ להתתיעץ עם רופא מטפל, אשר מכיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלין25/09/2013יכול להגרם לי נזק בלתי הפיך אם אני מפסיקה כדי לשתות ??? והאם יכול להיות שנגרם לי נזק בתלי הפיך אם לפעמים הפסקתי ושוב לקחתי ?! ובמה זה פוגע אם שותים עם הכדור ? בכבד ובכליות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/09/2013נזק מוחי לא קורה כל כך מהר, רק לאחר תקופה ממושכת או שימוש בכימיקלים קשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר 4 שנים עם כדורים
אלין26/09/2013זה אומר שאולי נגרם לי נזק מוחי ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודבר נוסף
אלין26/09/2013שהייתי אצל פסיכיאטר לא מזמן הוא אמר שאם אני רוצה לשתות אלכוהול לא לקחת באותו יום את הכדור , בגלל זה רציתי לדעת אם זה לא גורם נזק מוחי כלשהו , ובנוסף רציתי לדעת אם שיחקתי פעם בכדור ,בנטילה שלו , שיש מצב שנגרם לי נזק ?! (עשו לי לפני חודשיים MRI ראש בגלל סחרחורות ) אם הוא יצא תקין זה יכול לומר אם הכדורים עשו לי נזק או לא ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודבר נוסף - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/09/2013MRI לא מראה כלום , במקרה הנ''ל.
לא ניתן לקבוע לגבי נזק, פחות סביר על פי נתוני הנ''ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך אוכל
אלין26/09/2013לדעת אם נגרם לי נזק בלתי הפיך מהכדורים ??? יש לי סחרחורות כרוניות כבר 4 חודשים האם זה יכול להיות נזק בגלל הכדורים ? כך זה יכול להתבטא ?? ואם אני מפסיקה את הכדורים בהדרגה אבל בכוחות עצמי או מפסיקה יום אחד כדי לשתות זה גורם לנזק ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך אוכל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/09/2013לקבוע באופן חד משמעי נזק מהכדורים זה מאוד קשה - לפעמים בלתי אפשרי.
יש צורך בבדיקה רפואית מסודרת ושלילת גורמים, לבסוף להעלות אפשרות לנזק משני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוריה
תשובה27/09/2013שלום לך,
יש סיכוי מאד טוב שזה בגלל הכדורים. אם כך את מאמינה, את יכולה לבחון אפשרות לתבוע את חברת התרופות ואת הפסיכיאטר המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)